Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Varekategorier

Buketter

Forkæl dem du har kær med flotte blomster

Hos Crocca er vi stolte af at kunne levere blomster i den højeste kvalitet, som er bundet af vores dygtige personale. Vi går op i detaljen, og vores blomster er altid friske.

Buketter kan variere i udtrykket alt efter stil, trends og anledning. Med blomster binderi fortæller du din modtager, at du holder af personen, og at de fortjener et skud skønhed og natur ind i hjemmet.

Er du tæt på din modtager, kan det være, at du kender dennes favoritblomst. Ved du, at din modtager har en kærlighed for lyserøde roser, kan du skabe ekstra hjertevarme ved at bestille en buket med disse blomster. Så sørger vores blomster binderi for at lave buketten, så den passer til modtageren.  

Omvendt, hvis du ikke kender din modtageres blomsterpræferencer, vil en sød buket stadig bringe et smil på læberne – vores blomster binderi har stor erfaring med at binde blomsterbuketter. Dermed sikrer du at bringe glæde med en blomsterbuket uanset hvad.

Blomster binderi til særlige begivenheder

Vi har et alsidigt sortiment af smukke blomster binderier. Vi bestræber os efter at levere blomster til alle livets begivenheder – store som små. Blomster kan gives, når vi fejrer en særlig begivenhed, så som bryllup, studentereksamen eller årsdag.

Men vi behøver egentlig ikke en særlig anledning for at give en buket blomster. Du kan også overraske dine nærmeste med en blomsterbuket på en helt almindelig hverdag.

Vores blomster binderi følger årstiderne, så alt efter sæson har vi varierende buketter på hylderne. Sådan sikrer vi, at blomsterne altid er friske og smukke. Vi ved, at blomster bringer glæde året rundt – derfor har vi også et fast sortiment af skønne, tidløse buketter og dekorationer, som vil sprede glæde, uanset årstid.

Vi er altid velforberedte, når de store mærkedage, såsom Valentinsdag og Mors Dag, oprinder. Ved mærkedage, højtider og højsæsoner har vi sørget for at købe ekstra ind af blomster, så vi kan stå klar med en masse friske og dejlige buketter. Dermed kan du være sikker på at kunne købe en skøn blomstergave, så du kan glæde de vigtige mennesker i dit liv.

Leder du efter andet som du kan forkæle din kære med? Vi har også skønne keramik vaser og brugskunst til en god pris.

Har du lyst til at læse mere og forskellige blomster som f.eks. Helleborus og blomsterfarvers betydning, kan du kigge ind i min blomsterinspirationsblog.

Blomster binderi til alle budgetter

Hos Crocca skal det være nemt at sprede blomsterglæde. Derfor begynder vores priser på blomster binderi fra 250,- kr. Vi kan stå inde for vores håndværksmæssige kompetencer, og leverer altid en smuk buket.

Hos Crocca er vi klar til at hjælpe dig, når du skal bestille blomster, som skaber glæde hos modtageren. Du er altid velkommen i vores butik i Middelfart. Du kan også bestille blomster binderi på vores hjemmeside, hvor vi altid garanterer hurtig levering, så du får dine smukke buketter hjem i løbet af ganske kort tid. Du kan også vælge at hente dine blomster i butikken. Ønsker du mindre buketter kan de enten bestilles på 4227 6703 eller besøg os i forretningen

Har du spørgsmål eller specielle ønsker til blomster binderi, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

 

 

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto