Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Varekategorier

Pakkekalender

Pakkekalender gaver til kvinder og mænd

Vil du forkæle din kæreste med en pakkekalender, finder du en nem mulighed her. Du kan enten vælge fire pakker, så der er en til hver advent, eller 24 pakker, så det er mere som en almindelig julekalender. Skal man købe 24 gaver til en pakkekalender, kan man hurtigt løbe tør for idéer.

Når du køber en kalender med 4 eller 24 pakker til kvinder og mænd fra Crocca, er alt klaret når du får leveret pakkerne. Pakkerne kommer selvfølgelig samlet, og så er de allerede pakket ind i smukt rustikt julepapir.

Forkælelse

Med disse former for julekalendere, kan du forkæle hende eller ham der betyder mest for dig. Det er virkelig noget helt specielt, at få en lille gave hver dag, fremfor et kedeligt stykke chokolade fra en billig julekalender. Pakkekalendere kan også med fordele bruges som en tidlig julegave til ansatte. Vi har sammensat et unikt og spændende udvalg, der passer til netop din type virksomhed.

Når du ser de forskellige ting vi har pakket til dig, vil du helt sikkert blive inspireret til julegaver til hende. Er du typen der altid venter til lillejuleaften med at købe julegaver, kan en pakkekalender til kvinder altså være en god løsning – du vil få en masse idéer til hvad du kan købe, så du ikke behøver haste købe noget tilfældigt.

Vores pakkekalender gaver og adventsgaver er enten et mix af juleting og brugskunst eller kun juleting, du vælger det, som du ønsker gaverne skal indeholde.

Vores adventskalender og pakkekalender er primært henvendt til kvinder, men vi har ikke glemt pakkekalender til mændene. Hvad med en god adventskalender rom eller gin? Når det så er sagt, er der selvfølgelig også mænd der vil kunne lide vores pakkekalender og adventskalender, og kvinder der ville elske gaver med rom eller snaps.

Mangler du andre julegaver til familien, bør besøge nogle af de andre kategorier på siden, hvor der er masser af gode forslag til julegaver!

Hvis det derimod er julegave til ansatte du søger, har vi samlet alle vores spændende firmajulegaver, så det er nemt at tilg.

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto