Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Varekategorier

Stearinlys

Stearinlys

Crocca Brugskunst forhandler forskellige typer af lys. Du finder stagelys i flere længder, bloklys og kertelys. Lige nu er vores mest populære lysleverandør Diederich Lys, Kunstindustrien samt Ester og Erik. Det er kvalitetslys med meget lang brændetid. Stearinlys er specielt dejligt forår, efterår og vinter, når mørket sænker sig tidligt.

Er du mere til de brandsikre og helt naturlige LED batteri lys, så bør du vælge forskellige stagelys, bloklys, fyrfadslys og udendørslys med timer og fjernbetjening. Det gør at de er lette at tænde og slukke.

Husk altid af følge de gode lys-råd, så du har mest mulig glæde af dine lys i stearin. Se mere om Diederichs bedste lys råd.

Når julen står for døren og julestemningen skal skabes, er stearinlys af enhver slags et must. Du kan bruge klassiske stearinlys og LED lys i dine juledekorationer og på juletræet. Det giver den helt perfekte julestemning.

Brug gerne lysholder til dine lys, når du laver dekorationer. Vi har et stort udvalg – Kig derfor på vores kategori for lysholder

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto