Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Varekategorier

Tallerkener

Tallerkener

Her på siden finder du vores udvalg af tallerkener til middag, frokost, suppe og mere. Vi går altid efter at have så mange designs som muligt, så du med garanti kan finde noget der passer ind til din borddækning. De kommer i forskellige designs, så uanset om du er til en aflang tallerken, en lille tallerken eller en stor tallerken, vil du med høj sandsynlighed kunne finde nogen der passer til dit hjem.

De fleste vælger at købe samme serie eller mærke af bestik, glas og tallerkener, men har du nogensinde overvejet at mixe og blande forskellige mærker og serier? Det skaber en helt anden stemning, og ser super skønt ud.

Tallerkener i mange materialer

Vi har ofte tallerkener i forskellige materialer, alt efter om du er til porcelæn, keramik, glas eller noget fjerde. Glas tallerkener kan specielt være rigtigt flotte til desserter, mens keramik passer rigtigt godt til frokostbordet.

Mangler du andet udstyr til køkkenet, har vi også et rigtigt fint udvalg af krus og kopper, serverigsfade og skåle og andet køkkenudstyr – kort sagt har vi alt du skal bruge for at pynte et flot bord.

Leder du efter et godt tallerken tilbud, har vi af og til gode tilbud her på siden. Hvis du ikke finder et tilbud der falder i din smag i dag, anbefaler vi, at du kommer tilbage om et par uger, da vores sortiment og tilbud hele tiden skiftes ud. Husk at du også kan finde smukke vand- og drikkeglas til det fine bord og unika keramik der vil passe perfekt til køkkenet.

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto