Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Varekategorier

Påske

Påske

Lad påske komme, du finder masser af påskeinspireret påskepynt. Se  udvalg af  skønne håndlavede metalhøns, får og høns med ulddragt, keramikhøns, rustikke cementæg mm…..

Ønsker du selv at dekorere dine æg, har jeg fine ægte gåseæg til billige priser. Til dine dekorationer har jeg smukke naturlige vagtleæg, og indfarvede hønse- og vagtelæg.

Påskepynt

Jeg har de fineste påske pynte ting fra Én gry og Sif, Naasgransgarden, La Vida, Accantus m.fl. Så vil jeg specielt nævne de fine forkobrede gåseæg som du kan fylde med fine forårsblomster og forårsløg (stående æg med lille fod eller med krog til ophæng) og kobberreder fra Artbykobber, som er perfekt til påsketiden.

Skal du til påskefrokost, så vil påskepynt være et stort hit evt. sammen men en dejlig påskeinspireret påskebuket i flotte gule og gyldne farver.

Glem ikke at tjekke vores udvalg af blomster der passer til påsken. Vores blomsterkatalog og brugskunst og bliver løbende opdateret, så de passer til årstiden. 

Og lad dig inspirere gennem vores blogindlæg om påske, påskepynt og påskebuketter. Mulighederne er utallige når der skal skabes hyggelig påskestemning og påskeglæde

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto