Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Varekategorier

Blomster til højtiderne

Højtider

Blomster højtiderne er helt specielt. Alle vil gerne glæde dem de holder af med smukke blomster. Måske du heller ikke selv har tid til at lave julens dekorationer og adventskranse. Men hos Crocca.dk hjælper vi dig gerne. Måske du vil inspireres til egne dekorationer, så vil vi forslå at du følger vores jule blog og blomstergalleri.

Julen.

Under de allerstørste højtider, er jul og nytår. Der er stor travlhed i blomsterbutikkerne fra midten af november til og med 31/12.

I november og december fremstiller vi dekorationer, adventskranse samt binder julebuketter i vores blomsterværksted.

 Lige op til jul og til nytår er det typisk værtindebuketter til dem som er så søde at afholde jule- og nytårsfest. Disse buketter og dekorationer bør du altid bestille, så du ikke skal vente, og så du kan få de farver, som du ønsker dig.

juleblomst

Påske.

Her bindes smukke påskebuketter og påskedekorationer. Til påskebordet hører der en påskeinspireret buket eller dekoration til. Påske er lig med sprøde forårsløg vækster, flotte æg, påskepynt til påskebordet og spirende grene. Vi kan både lave dem naturlige, men naturligvis også få kyllinger og fjer i dine dekorationer, hvis du elsker det mere pyntede.

Gul-paaskebuket-med-fugl

Valentines dag

Valentines dag er den 14. februar. Nogle hader det, og vil ikke deltage i det andre elsker det, og føler det er helt naturligt at fejre det. Men holder du af Valentines dag, så er det her du skal huske din elskede og købe en smuk buket som udstråler kærlighed. Kom ind i vores blomsterværksted i Strib ved Middelfart og så finder vi sammen det rigtige valg til din udkårne.

Blomster-til-valentines-dag

Mors dag.

Den falder altid anden søndag i maj. Det er en af de største af blomster højtiderne. Til mors dag er den en god ide at bestille buketten, da der er rygende travlt.

Nogle mener at det er et blomsterhandels påfund, men egentlig stammer denne tradition fra USA hvor Anne Marie Jarvis arbejdede for at mindske børnedødeligheden gennem det at forbedre de sanitære forhold. Anne Marie Jarvis forsøgte at indføre national mindedag for de arbejdende mødre. Dette nåede hun ikke selv at opleve da hun døde i 1906. I USA blev mors dag indført i 1911 og i Danmark i 1929.

Du er selvfølgelig også mere end velkommen til at komme forbi vores butik og indkøbe løse blomster, som du selv sammensætter til en smuk buket til din mor.

Mors-dags-blomster-buketter

Halloween.

En af de nyere blomster højtider for os danskere er Halloween. Men nu ser du ud til at Halloween er mere populært en fastelavn, fordi der er til både børn og voksne. Halloween fejres med flotte orange buketter pyntet med edderkopper, spindelvæv mm. Der er masser af uuuuuuhygge. Skal du til Halloweenfest, laver vi en temabuket til dig, med vores mest uhyggelige blomster.

Halloween fejrer vi sidste dag i oktober, og det er overgangen mellem sommer og vinter. Halloween stammer fra USA. Børnene fejrer det med at klæde sig makabert ud og går fra dør til dør for at samle slik.

Halloween-blomster

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto