Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Om Crocca Brugskunst

DET ER HER DU FINDER ANDERLEDES BRUGSKUNST

Jeg vil gerne byde dig hjertelig velkommen til Crocca.dk.

Crocca Brugskunst er en danskejet webshop, som også har en fysisk butik der er beliggende i Strib ved Middelfart. Her har jeg et stort udvalg af anderledes og unika brugskunst og salg af blomster i Strib ved Middelfart.

Både på Crocca.dk og i min brugskunst Fyn butik, går jeg efter at forhandle unikke designs du ikke finder andre steder. Jeg har et bredt udvalg af mindre kendte brands, hvilket skiller sig ud fra de mange andre brugskunst butikker.

Jeg vil gøre hvad jeg kan, for at du vil opleve, at den personlige service er helt i top, og at du bliver inspireret af mine mange lækre produkter til hjem og terrasse.

Jeg har desuden et lækkert udvalg af unik julegave til ansatteunika keramik, gavekort eller krukker og tilbehør til haven. som vil passe godt ind på kontoret eller hjemmet. 

Har du spørgsmål vedr. produkter mm. hjælper jeg dig gerne.

HVEM STÅR BAG

Mit navn er Christa Steenholdt, og jeg er indehaver af Crocca.dk
 

Crocca havde sin opstart midt 90’erne i Odense, men grundet forskellige omstændigheder, har butikken været sat på ”stand by” i en årrække.

I 2011 var jeg så klar til at dyrke min passion for smuk og lækker brugskunst og blomster, og jeg er glad for at kunne dele denne passion med jer.

Jeg finder løbende nye ting der passer godt til butikken og som vores kunder forhåbentlig også kan lide. Jeg opdaterer webshoppen med nye produkter løbende. Så er du interesseret i at være opdateret, så tilmeld dig mit nyhedsbrev og følg min blog.
 
Med venlig hilsen
Christa Steenholdt

Crocca brugskunst & blomster

FIRMADATA

BANKOPLYSNINGER:
  • Sparekassen Danmark
  • Reg.nr. 9070
  • Kontonr. 1639770806
CVR:
18440148
 
ADRESSE:
  • Øster Alle 49, Strib
  • (indgang via låge)
  • 5500 Middelfart
TELEFON:

+45 4227 6703

MAIL:
info@crocca.dk
 
Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto