Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Varekategorier

Tørrede og kunstige blomster

Indret med tørrede eller kunstige blomster

Tørrede blomster og kunstige blomster fra dit lokale blomsterværksted i Strib og dit lokale online blomsterværksted

Tørrede blomster er blevet det helt store. Der kan laves alverdens dekorationer af disse smukke blomster. Som nærmest holder ”evigt” deraf navnet evighedsblomster.

Tørrede kvalitets blomster

Hos Crocca fører vi kun tørrede blomster af anerkendte leverandører, som sikre at kvaliteten er helt i top. Vi har et stort udvalg i blomster, som du selv kan mixe, som du ønsker samt mixede buketter, som er flotte afstemte blomster. Du kan vælge imellem stærke farver, duche farver eller naturlige brunlige farver.

Dekorer med tørrede blomster

Til de smukke svævende blomsterskyer, bruger du lidt hønsenet, hænger det op, hvor den skal hænge, og begynder så, at stikke blomsterne ind gennem hullerne i hønsenettet. Lad dem gerne, specielt i starten, gå gennem 2 masker, for at du låser blomsterne. Fortsæt med at fylde skyen op med blomster i det mix og med den mængde som du syntes er smuk. Specielt egnede er de fine og prisbillige buketter i 6 farver, hvor du køber bundter à 40 gram.

 

Køb tørrede vintage buketter, blomster og blomster til dekorationer, så  du kan indrette med personlig stil.  Du kan købe tørrede blomster i Strib i butikken eller bestille online, hvor du enten kan få leveret eller afhente i din lokale pakkeshop. Når du vælger at få buketter og blomster sendt, er de lagt helt tæt, for ikke at blomsterne skades under transport. Skil og arranger blomsterne efter modtagelse.

Miljø og bæredygtighed

Er du med på blomster trenden indenfor tørrede blomster, så passer du på miljøet og din økonomi får du det mest bæredygtige indenfor blomstermoden. Perfekt gave til dig selv eller en veninde.

Tørrede blomster er 100 % naturlige blomster, som er behandlet på bedst tænkelige måde. Ægte blomster som egner sig til indfarvning og tørring, eller naturlige blomster, som er tørret op i sin egen naturlige farve. Mix evt. blomster med lidt farve med naturlige brunlige blomster.

DIY – tør dine egne blomster

DIY projekt: Vil du selv i gang med at lave dine egne tørrede buketter, så er det også en mulighed. Det er et rigtigt DIY projekt, som kræver god luftcirkulation og plads. Gå en tur og pluk dine favorit blomster og græsser. Lav små bundter, som hænges op med hovederne nedad i et velventileret rum. Når du mærker at stilkene virker tørre, er de klar til at tage ind og pryde dine vaser. En super god blomst med lidt naturligfarve er ”trommestik” blomsten, som har en lang tynd stilk og en gul kugle i toppen. Ønsker du at stilken ikke skal dreje sig, skal du lave flere bindinger ned af stilkene, for at styre at de snor sig. Jeg syntes selv de er smukke, når de tørre på naturlig måde, og får lidt skævheder hist og her.

Kunstige blomster

Et alternativ til blomster som pryder og ikke skal passes, er fine og naturlige kunstige blomster. Kunstige blomster fås som potteplanter, buketter og svævende planteplaneter.

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto