Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Blomsterbutik i Middelfart
- din lokale blomsterhandler

Blomsterværksted i Strib

Brugskunst og blomster til dig som nyder at købe skønne blomster og brugskunst som er spændende, anderledes, unik og tidssvarende. Du er velkommen til at komme og besøge min fysiske blomsterbutik i Middelfart. Vi indkøber friske smukke blomster til inspiration, når buketten skal bindes. 

Brugskunst i forretning og webshop

I forretningen finder du også et mindre udvalg af brugskunst. Jeg sælger brugskunst med “kant”, dvs. du finder skønne ting til indretning. Du finder ikke mit udvalg af interiør mange andre steder og dermed kan du sætte dit eget præg på din indretning. 

Husk at ønsker du at sikre at du kan hente lige den brugskunst som du er faldet for, er det vigtigt at du bestiller på webshoppen, da der jo kun er et lille udvalg i butikken. Når du henter det, kan du altid fortryde dit køb, hvis det ikke lige var det du havde tænkt dig. 

Vores blomsterbutik i Strib ved Middelfart har åben:

  • Fredag kl. 16.00 til 18.00
  • Lørdag kl. 10.00 til 13.00
  • Efter aftale (ring eller send SMS på 42276703 så kan du hente brugskunst og blomster når det passer dig)

Beliggenhed

Blomsterbutik i Middelfart ligger på Øster Alle 49 i Strib på Fyn.

Gå ind af lågen og følg stien gennem haven, så finder du butikken i hyggelige omgivelser

Bestil evt. dine blomster buketter og smukke super friske blomster så de er klar til dig. Bestil via kontaktformular, webshop eller på telefon 42276703

Blomstersortimentet i butikken svinger en del, men er der nogle specifikke blomster du ønsker, så er du mere end velkommen til at kontakte os. 

I vores blomsterbutik i Middelfart, går vi meget op i at tilbyde dig et unikt udvalg. På den måde skiller vi os ud fra konkurrenterne, med et mindre, men tilpasset udvalg. Vi går meget op i servicen, og kan derfor rådgive dig i alle slags blomster køb, når du handler i vores blomsterbutik. 

Når vores blomsterbutik i Middelfart har åbent, er der salg af super friske blomster til enkelte vaser og smukke buketter.

Udover blomster, finder du også en masse lækker brugskunst her i blomsterbutikken i Middelfart. Du kan blandt andet se de svævende planteplaneter med kunstige blomster. De sævende planteplaneter er fantastiske til en mørk krog, hvor det er svært at få blomster til at leve, eller til badeværelset.

Vores blomsterbutik Mikddelfart er ikke så stor, men til gengæld har vi en masse lækre ting du ikke finder andre steder. Meget af vores brugskunst kan du også finde i vores webshop. Er du nysgerrig efter at se, hvilken form for brugskunst vi sælger, kan du tage et kig her på vores hjemmeside. 

Vores blomsterbutik i Middelfart er en af de få blomsterbutikker, der både kan tilbyde et mindre fysisk udvalg af brugskunst indenfor et bredt pris niveau og et bredt udvalg på webshoppen. Skal du bruge en lille gave, så finder du det hos os, ligesom du også vil kunne finde smuk og unika brugskunst.

Vi er klar til at byde dig velkommen, giv os gerne et kald inden så vi kan give dig den allerbedste service. 

Pssst, som noget helt nyt tilbyder vi nu også unika keramik her i vores blomsterbutik i Middelfart. Kom og se det inden der bliver udsolgt. 

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto