Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Blomstergalleri

Bryllupsbinderi

Blomsterbuketter

Festens blomster

Julens blomster og dekorationer

Begravelsesbinderi

Blomster og andet binderi

Blomstergalleriet kan måske inspirere dig?

Her under kategorien blomstergalleri, vil du kunne blive inspireret indenfor bryllup, fester, jul, påske, billige blomsterdekorationer, mor/barn, barnedåben, bord- og festdekorationer og buketter, både klassiske og vilde haveinspirerede buketter. Det er en kategori som kun viser glade og livsgivende anledninger. 

Det er et billede katalog, så vi håber, du vil nyde alle de skønne billeder af farvestrålende buketter og dekorationer.

Der vil løbende komme inspirations billeder på, hvor du enten selv kan sammensætte blomsterne, lave dekorationer eller købe de billige blomster hos os. God fornøjelse.

Erfaring og kompetencer…

Jeg er dit kreative blomsterværksted, hvor du kan komme med dine tanker og ideer, og så hjælper jeg dig på rette vej. Jeg har arbejdet med blomster i 30 år, hvoraf siden 2012 har det været her i mit lille værksted.

Hos mig vil du få inspiration, smil og god service sammen med at blomster altid er indkøbt til lejligheden. Friske blomster er vejen til smil og glæde.

Glem ikke at kigge forbi vores brugskunst Fyn butik som ligger i Strib nær Middelfart, hvis du er i nærheden. Der har vi massere af blomster, som kan bruges til inspiration. Og måske du også vil nyde at følge min blog for Blomster & brugskunst?

Husk at vi har begrænset åbningstid, så hvis du ikke kigger forbi i åbningstiden som er fredag fra 16.00 – 18.00 og lørdag fra 10.00 til 13.00, bedes du kontakte mig på SMS på 4227 6703 for at aftale tid.

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto