Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Varekategorier

Begravelse

Begravelse

Begravelser er en trist tid, men det er her du siger farvel til en du har kær. Derfor er det vigtigt at du fortæller lidt om, hvilke blomster og farver, der var den afdødes favorit. Vi kan hjælpe dig med at lave kistepynten (desværre kun ved begravelser om lørdagen), vi laver forskellige typer af kondolence buketter, bårebuketter, kranse og hjerter. Alle typer af dekorationer til begravelser fås med og uden bånd. Bårebuketter og kranse udbringes gratis ved pris på 250 kr. i Strib (indenfor byskilte). Der er ikke mulighed for udbringning til andre kirker end Strib kirke uden forudgående aftale.

Det med blomster til begravelse er et stort område. Det kaldes sorg-binderi og omfatter bårebuketter, kistepynt, båredekorationer, kranse, hjerter og puder.

Normalt kommer den nærmeste familie som forældre, børn og søskende med puder, kranse og hjerter med bånd med en sidste hilsen. Øvrige kommer med bårebuketter i forskellig størrelse, hver er der sjældent bånd med tekst.

Kondolencebuketten gives til de pårørende. Her udtrykker du din deltagelse for den efterladte. Hvis andet ikke ønskes bindes buketten i neutrale og afdæmpede farver.

Vi anbefaler du enten ringer og bestiller tid, eller kommer forbi vores blomsterbutik Middelfart i weekenden, hvor vi kan tage en snak om hvilke ønsker du har til blomsterne.

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto