Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

0 0,00 DKK

Varekategorier

Krus og kopper

Krus og kopper

Her på siden finder du vores udvalg af kopper og krus af forskellig art. De er fantastiske til at drikke kaffe, te, varm kakao og andre varme drikke i, og så har vi både helt stilrene designs, og mere rustikke materialer. Vores kaffekopper og kaffe krus fås i mange forskellige designs, så der vil helt sikkert være noget der passer ind i dit køkken og stue – uanset om du har en minimalistisk stil med få farver, eller mere gammeldags stil.

På grund af de mange forskellige modeller vi ofte har på lager, kan du også ofte finde sjove krus i anderledes farver eller designs, som du ikke finder ret mange andre steder. Vi prøver hele tiden at udvide vores sortiment, men samtidig også, at finde noget som alle de andre butikker ikke har.

Er du på udkig efter keramik kopper, skal du ikke lede længere. Vi har nemlig flere forskellige designs i dette materiale. Har du en meget fin indretning i forvejen, kan keramik ofte give et lidt råt indspark, som der nogle gange er brug for, hvis det ikke skal blive alt for fint.

Find også vores kopper med tekst, nærmere bestemt vores Pantone krus, som findes i mange forskellige farver, og har den pågældende Pantone farve stående – super enkelt og lækkert design, der passer ind i det moderne hjem.

manage cookies
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto

Læs vores ebog om de største boligtrends i 2022

E-bog forside

Modtag de 10 største boligtrends i din indbakke

*OBS. ved at skrive dig op, tilmelder du dig vores nyhedsbrev. Vi sender ugentligt med inspiration, tips & tricks, og du kan altid melde dig fra igen.