Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Varekategorier

Unika krukker

Unika krukker

Hos Crocca fører vi et stort udvalg af krukker til ethvert behov, og vi har også et bredt udvalg af unika modeller. Vi har valgt at føre mange forskellige slags krukker, da udseendet på disse i høj grad er med til at definere stilen og indretningen på terrassen eller i haven. Med vores krukker er det muligt at kombinere som har lyst, både i størrelse, farver og patina look. 

Vi håber udvalget her vil inspirere til nye ideer til indretning både i haven, på terrassen og i drivhuset. Har du spørgsmål eller brug for gode råd, er du altid velkommen til at kontakte os.

Store Unika krukker til enhver smag

I vores sortiment finder du store som små krukker af blandt andet keramik og ler. Udvalget spænder mellem ganske klassiske og ligefrem historiske potter til eksperimenterende og kreative designs. Udvalget er stort og du kan her på Crocca finde mange gode tips og tricks til at indrette med krukker samt shine dem op med et nyt look. 

Unika skjuler i tidløst design

I unika design kan du blandt andet finde stentøjs krukker som elegante skjulere. Disse er specielt designet til Crocca brugskunst og passer med deres minimalistiske udseende strømlinet til de fleste potter i haven. Gå på opdagelse blandt vores store udvalg af krukker i dag, og find noget der passer til din indretning.

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto