category

Begravelse

Begravelser er en trist tid, men det er her du siger farvel til en du har kær. Derfor er det vigtigt at du fortæller lidt om, hvilke blomster og farver, der var den afdødes favorit. Vi kan hjælpe dig med at lave kistepynten (desværre kun ved begravelser om lørdagen), vi laver forskellige typer af kondolence buketter, bårebuketter, kranse og hjerter. Alle typer af dekorationer til begravelser fås med og uden bånd. Bårebuketter og kranse udbringes gratis ved pris på 200 kr.

Det med blomster til begravelse er et stort område. Det kaldes sorg-binderi og omfatter bårebuketter, kistepynt, båredekorationer, kranse, hjerter og puder.

Normalt kommer den nærmeste familie som forældre, børn og søskende med puder, kranse og hjerter med bånd med en sidste hilsen. Øvrige kommer med bårebuketter i forskellig størrelse, hver er der sjældent bånd med tekst.

Kondolencebuketten gives til de pårørende. Her udtrykker du din deltagelse for den efterladte. Hvis andet ikke ønskes bindes buketten i neutrale og afdæmpede farver.

Vi anbefaler du enten ringer og bestiller tid, eller kommer forbi vores blomsterbutik Middelfart i weekenden, hvor vi kan tage en snak om hvilke ønsker du har til blomsterne.

Der er 3 varer.

Produkter pr. Side:
Sorter efter:
Viser 1-3 af 3 element(er)

Kranse

Kranse - Blomster , Begravelse - Crocca Brugskunst og Blomster
  Kranse
  Kranse med og uden bånd...
  Fra
  500,00 kr.

  Bårebuketter

  Bårebuketter - Blomster , Begravelse - Crocca Brugskunst og Blomster
   Bårebuketter
   Bårebuketter i mange...
   Fra
   200,00 kr.