module-leoblog-blog

Julegave ideer

person Skrevet af: Crocca Brugskunst list I: Jule inspirations blog Den: comment Kommentar: 0 favorite Hit: 1541

Julegaven til alle søde kvinder, som du vil glæde

Julegaver til hende som betyder noget

Har du problemer med at finde en julegave til kæresten, et familiemedlem eller en veninde? Det kan være utroligt svært at finde en gave som både gør modtageren glad, og ikke bare er det samme som sidste år. Så her er fine muligheder for at finde julegaven til kvinden i dit liv, din søde veninde, din dejlige mor, din kærlige datter eller dine skønne ansatte.

Typiske julegaveønsker

Mange kvinder ønsker sig brugskunst eller svævende planter til jul. Der findes rigtigt mange spændende ting man kan give inden for disse kategorier, men prøv at tænk lidt ud af boksen, og vælg et mere utraditionelt design, fremfor de lidt kedelige ting man kan finde de fleste steder.

Ønsker hun sig parfume, kan du give et duftlys i stedet. Ønsker hun sig kedelig interiør, som alle andre også har, så find noget med lidt mere kant. Hvis du ikke kan finde på noget spændende, er der heller ikke noget i vejen med at give et gavekort.

Kreative julegaveidéer

Kreative og hjemmelavede julegaver, er ofte noget man forbinder med gaver fra sine børn, men er du selv kreativ, kan du sagtens selv sørge for gaven. Miks evt. vores unika keramik sammen med stearinlys og mere.

Det behøves selvfølgelig ikke være den primære julegave, men kan måske være noget hun får op til julen, eller som en ekstra julegave. Glæd dig til at se hende, når hun åbner den gave, du selv har kreeret. De fleste bliver utroligt glade for at få noget unikt, fremfor endnu en parfume eller lign.

Gave til bedste veninde

Som veninder kan man ofte falde tilbage til at købe noget der står på ønskelisten, men hvorfor ikke overraske din veninde? Som bedste veninde, er du en af de personer der kender hende allerbedst, og du vil med sikkerhed kunne finde en overraskelse, hvis du blot bliver inspireret lidt.

Se vores brugskunst nyheder og billig brugskunst, og se om der er noget der kunne have interesse. Er der flere ting der ville passe godt sammen, kan du overveje at mikse og matche flere ting.

Julegave til ansatte

Når det kommer til firmajulegave, er det oftest svært at finde den helt rigtige gave. Julegave tll ansatte skal gerne vise man sætter pris på deres arbejde og samtidig være noget som de fleste kan lide. 

Ud fra vores erfaringer med firmajulegaver, har vi samlet en kategori med gaver vi mener passer helt perfekt til anledningen. Du får ønsket dine ansatte en glædelig jul ved at vælge en unik julegave. 

Du kan klikke her for at se vores udvalg af unikke julegaver dine ansatte med garanti vil sætte pris på.

Kommentarer

Skriv en kommentar

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag januar februar marts april maj juni juli august september oktober november december