category

Blomstergalleriet kan måske inspirere dig?

Her under kategorien blomstergalleri, vil du kunne blive inspireret indenfor bryllup, fester, jul, påske, billige blomsterdekorationer, mor/barn, barnedåben, bord- og festdekorationer og buketter, både klassiske og vilde haveinspirerede buketter. Det er en kategori som kun viser glade og livsgivende anledninger.

Der vil løbende komme inspiration på, hvor du enten selv kan sammensætte blomsterne, eller købe de billige blomster hos os. God fornøjelse.

Jeg er dit kreative blomsterværksted, hvor du kan komme med dine tanker og ideer, og så hjælper jeg dig på rette vej. Jeg har arbejdet med blomster i 30 år, hvoraf siden 2012 har det været her i mit lille værksted.

Hos mig vil du få inspiration, smil og god service sammen med at blomster altid er indkøbt til lejligheden. Friske blomster er vejen til smil og glæde.

Glem ikke at kigge forbi vores brugskunst Fyn butik som ligger i Strib nær Middelfart, hvis du er i nærheden. Der har vi massere af blomster, som kan bruges til inspiration.

Husk at vi har begrænset åbningstid, så hvis du ikke kigger forbi i åbningstiden som er fredag fra 16.00 - 18.00 og lørdag fra 10.00 til 13.00, bedes du kontakte mig på SMS på 4227 6703 for at aftale tid.

Der er 29 varer.

Produkter pr. Side:
Sorter efter:
Viser 1-12 af 29 element(er)