Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Varekategorier

Accantus & C'est Bon

Accantus startede som et lille engrosfirma drevet af 2 piger. Deres varer produceres i bla. Vietnam og Indien og er i høj grad baseret på egne designs.

Efter rejser i Østen hvor de henter inspiration, tænker de på kunder indenfor interiør og blomster både i og udenfor Danmark. De bor midt i den skønne natur tæt på Vesterhavet og bliver derfor inspireret til at arbejde med rene og ærlige materialer som bla. kobber og zink.

Accantus er nu solgt til Eja, et dansk importfirma som holder til i Kolding.

Udover Accantus her Eja også C’est Bon, som er smuk og specielt udvalgt brugskunst med Annette Bjørk i front signatur. C’est Bon er i fine naturlige farver og materialer med luksus og æstetik. Så har du sans for stil og unikt interiør, er C’est Bon helt klart noget for dig.
Med deres smukke brugskunst er de med til at hjemmet danner base og giver plads til harmoni og hygge. De står bl.a. bag den smukke “ministerskål” i patineret kobber.
Hvis du kan lide deres smukke brugskunst, kan det passende sammensættes med noget unika keramik og brugskunst.

Ofte stillede spørgsmål om Accantus C’est Bon

Hvad er Accantus C’est Bon?

Accantus C’est Bon er en eksklusiv brand, der tilbyder en bred vifte af luksuriøse accessories og smykker af høj kvalitet.

Hvad er materialerne brugt i Accantus C’est Bon produkter?

Accantus C’est Bon produkter er lavet af nøje udvalgte materialer som ægte læder, rustfrit stål og forgyldt messing for at sikre holdbarhed og stilfuldt design.

Hvordan plejer jeg mine Accantus C’est Bon accessories og smykker?

For at pleje dine Accantus C’est Bon accessories og smykker anbefales det at undgå kontakt med vand, parfume og kemikalier. Rengør dem forsigtigt med en blød klud for at bevare deres glans og kvalitet.

Hvor kan jeg købe Accantus C’est Bon produkter?

Du kan købe Accantus C’est Bon produkter på vores hjemmesiden.

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto