Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Varekategorier

Bergs Potter

Leret har 3 forskellige farver, der er den flotte grå ler samt 2 forskellige røde klassiske lerfarver, en lys og en mørk. Blomster har det generelt god i disse potter i nordisk udtryk, idet blomsters rodnet kan ånde i lerpotter.
Du vil opleve at dine potter over tid får en naturlig patina. Dette giver Bergpotterne et rustikt og flot udtryk. Det er potten/lerets evne som binder vandet til potterne, og giver dem den fine og smukke patina.
Potter fra Bergs Potter kan stå inde og ude. Pga. lertypen og brænding ved høje temperaturer opnår potterne en fantastisk styrke. Underskåle et vandtætte, idet de er behandlet med silicone, som sikre at vandet ikke trænger igennem leret.
De potter fra Bergs Potter, som du vil finde hos Crocca Brugskunst er:
-Københavner
-Emilia
-Simona
-Julie
-Planets
Bergs potter startede i København, med opstart som blomsterforretning. Victor Berg som var grundlægger gik i gang med at importere italienske urtepotter fra Toscana. Det har været et rigtigt familieforetagende, 3. generation har været med i Bergs Potter. Nu ejes virksomheden af Martin Olinger og Frits Kattrup.
Pottefremstilling: Leret graves op i Toscana, hvorefter pottefremstillingen begynder. Nogle potter fremstilles i forme og tilpasse pr. håndkraft, andre drejes på traditionel vis. Tørretiden svinger mellem en dag og en uge. Efter brænding sikres for salt og vand ud trængning. Efter ankomst til Danmark foretages kvalitetskontrol og pakning
Bergs Potter er et bæredygtigt produkt, hvor virksomheden tager ansvar. Medarbejder uanset om det er Italien eller Danmark har gode arbejdsforhold. Leret tilsættes intet, og er i meget fin kvalitet. Transporten er kort, da afstanden mellem Italien og Danmark er rimelig kort.

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto