Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Varekategorier

Birch Nielsen Vaser

Birch Nielsen vaser i keramik

Sjæl i hjemmet med Birch Nielsen vase. Birch Nielsen vaser er alle lavet i hånden. Derfor er alle vaserne unikke. Selv blomsterne i blomstervaserne er lavet i hånden, så ingen vaser er ens.

Vaserne er med til at give hjemmet sjæl og personlighed.

De giver mulighed for både at indrette med blomster, samt udtrykke dig med et smukt design. Sæt en Birch Nielsen vase i vinduet, på kommoden eller på bordet. Du kan eventuelt tilføje nogle blomster, eller lad vasen pynte som den er.

Hjem med personlighed

De fleste ønsker et hjem med personlighed og hjemlig stemning. Bliver hjemmet for sterilt eller upersonligt, er det de færreste, der for alvor føler sig godt tilpas her. En god og hyggelig stemning kan du heldigvis ganske nemt skabe i dit hjem. I sådanne tilfælde er især Birch Nielsen vaser oplagte at implementere i indretningen.

Unikke vaser fra Birch Nielsen

Hos Crocca har vi minimalistiske og enkelte Birch Nielsen vaser, men vi har også et udvalg af mere iøjnefaldende og særlige vasemodeller. Disse findes blandt andet hos det danske mærke, Birch Nielsen. Brandet står bag de flotteste vaser. Alle designs er helt unikke, og de tilfører dit stilsikre hjem en masse varme og personlighed.
Birch Nielsen fokuserer på ægte, dansk håndværk. Alt er håndlavet – derfor finder du ikke to ens vaser. Vi er én af de få, som forhandler Birch Nielsens vaser i Danmark. Hvis du vil have et helt unikt design, så skynd dig at slå til. Se også vores udvalg af andre indendørs krukker.
Modellerne er også dekorative med blomster, og mange kan desuden tilføje en ekstra iøjnefaldende kant til indretning. De kan sjæle opmærksomhed i rummet, da de er dekoreret med blomster, men de kan også nemt integrere sig i den øvrige indretning.

Brug Birch Nielsen vaser som pyntegenstande

En Birch Nielsen vase skal ikke blot fungere som en holder i de situationer, hvor du enten får, eller selv køber friske blomster. Den skal også pynte og komplementere blomsterne, så de fremstår endnu smukkere i rummet. Birch Nielsen vase kan også kan stå fremme og pynte, selvom der ikke står blomster i den. På den måde bliver det nemlig ikke nødvendigt at gemme den flotte keramikvase væk, når den ikke bruges til sit primære formål.

Køb dine Birch Nielsen vaser hos Crocca
Hos Crocca går vi op i, at du får den bedste betjening. Er du i tvivl om, hvilken Birch Nielsen vase, der passer til dit hjem, er du velkommen til at kontakte os. 
Hvis du er på udkig efter andre produkter til hjemmet end Birch Nielsen vaser, så kan du også finde keramikvaser eller blomster binderi til at komplimentere dine vaser.

I vores butik i Middelfart, står vores medarbejdere klar til at vejlede dig. Du kan også bestille dine Birch Nielsen vaser på vores hjemmeside, hvor vi altid garanterer hurtig levering, så du får dine smukke vaser hjem i løbet af ganske kort tid.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller på mail, og vi garanterer et hurtigt svar og god service.

Ofte stillede spørgsmål om Birch & Nielsen vaser

Hvad er materialet på Birch & Nielsen vaser?

Birch & Nielsen vaser er lavet af keramik af høj kvalitet.

Hvilke størrelser findes der af Birch & Nielsen vaser?

Birch & Nielsen vaser fås i forskellige størrelser, herunder små, mellemstore og store.

Kan Birch & Nielsen vaser bruges til både friske og tørrede blomster?

Ja, Birch & Nielsen vaser er velegnede til både friske og tørrede blomster. Du kan tilpasse dem til dine præferencer og sæson.

Hvordan rengør jeg en Birch & Nielsen vase?

Du kan rengøre en Birch & Nielsen vase ved forsigtigt at tørre den af med en blød klud og mild sæbe. Undgå at bruge skrappe rengøringsmidler eller skurepuder, da de kan beskadige overfladen.

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto