Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Varekategorier

Casa Jada

Casa Jada

Vi besøgte Casa Jada på Formland da vi var på udkig efter nye leverandører af unika keramik.

Casa Jada står for spansk keramik som er håndlavet og håndmalet. Derfor er intet helt ens.

Det produceres på fabrik i Artesanía Leòn i La Rambla af dygtige kunsthåndværkere. En virksomhed som har produceret unik, hyggelig og smuk keramik til bord og dekoration gennem 4 generationer. Opstart i 1906. Keramikken bliver brændt af flere omgange med meget høj temperatur. Dette skaber de unikke farver, og gør dem meget velegnet også til daglig brug.

I 2019 begyndte Peter og Mette at importere det skønne keramik, efter at de havde forelsket sig i den spanske keramik. De valgte at opkalde virksomheden efter deres børns navne som er Jacob og Daniel – heraf Jada. Det er sådan når man forelsker sig i noget, så sælges det med kærlighed.

Den skønne keramik er spansk kvalitetsprodukt som passer fantastisk ind i den Skandinaviske stil. Der er både meget farvestrålende keramik og noget med mere diskrete farver. Dette giver et smukt og hyggeligt bord, når der skal dækkes op til gæster eller til en hyggelig og nærværende familie spisning – tænk en hyggelig søndagsmiddag med familien.

Når Casa Jada udvælger den spanske keramik, gås der ikke på kompromis hverken når det gælder kvalitet eller æstetik. Hvilke går hånd i hånd ved deres leverandørs værdinormer.

Al keramik herfra er fødevarer godkendt. Som også tåler opvaskemaskine, fryser og mikrobølgeovn.

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto