Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Varekategorier

Clay by Tina Marie

Tina Marie er keramiker – en upcomming kunstner, som lever sig fuldstændig ind i det at skabe smukt og unik kunsthåndværk. Hun arbejder fuld tid med at skabe smuk keramik på sit værksted på Fyn.

Før da har hun arbejdet indenfor tekstil branchen og den grafiske sektor. Med den baggrund har hun øje for at skabe smukke designs.

Skal hun inspireres tager hun gerne til Vestkysten. Dette afspejles i farvevalg til de smukke rustikke keramikvaser som er unika.

Når Tina Maria arbejder tænker hun bæredygtighed ind i alt. F.eks. hentes leret hos et lokalt teglværk. Det overskydende ler fra. bl.a. drejeskive kommer gennem en speciel proces, for at kunne blev genbrugt, det skal være minimalt, det som går til spilde. Samme tankegang er der, når varer skal afsendes. Her sendes så vidt mulig i genbrugsemballage.

Passionen er at arbejder med stentøj. Afhængig af glasur og lertyper, brændes vaserne 2-3 gange for at få de rette farver og udtryk frem. Da inspirationen kommer fra sand, solnedgang, drivtømmer og natur, vil I også kunne se det i de smukke men rå stentøjsvaser.

Naturligvis er alt håndlavet, hånddrejet og unikt. Hos mig vil i finde serierne RØMØ og SUNSET

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto