Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Varekategorier

Familianna

Familianna

En ny familie i mit univers af spansk unika keramik. Jeg er så glad for at den smukke brugsegnede og funktionelle spanske keramik, specielt med fokus på at skabe et smukt bord med skåle, fade, kopper og tallerkener er blevet en del af mit sortiment.

Det at skabe et smukt bord, går tilbage til 1996, hvor Christian og Jytte Correll startede Anna Bohemia Glass, som i dag hedder Anna Von Lipa og var grundlægger af virksomheden med smuk glasdesigns til bordet. Skønne farvestrålende glas og kander i mundblæst glas og krystalglas, som kan med succes mixes med den flotte spanske keramik. Man kan tydelig se stilen går igennem, som en rød tråd.

Familianna startede efter Anna Bohemia Glass op i 2022 med Jan Kliment, Christian & Jytte Correll. De står for unikt design som er for alle – at det økonomisk er for alle. Spansk kvalitets håndværk som passer ind i vores skandinaviske indretning, men samtidig bringer minder om ferier – sydpå. Vi mindes nok alle skønne salater serveret i flot dekorerede keramik skåle.

Al keramikken fremstilles i Andalusien hos familien Ivanros. Familien startede også som en lille virksomhed som fremstillede keramik med passion og som hele tiden havde deres lokale kultur og teknikker med. Virksomheden har nu ændret sig fra at være et lille keramikværksted til en keramikfabrik, som stadig holder fremstillingsteknikker fra 50 år siden i hævd.

Nyd at server maden i smukke unikke skåle – drøm dig til sydens hyggelige stemninger.

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto