Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Varekategorier

H Skjalm P

H. Skjalm P.

Crocca brugskunst – Crocca.dk er så glad og stolt over at kunne præsentere jer for det nye brand, som vi er blevet forhandler af. Det er H Skjalm P. Og hvorfor så det? Der er fordi H Skjalm P siden 1953 har stået for flot, funktionel brugskunst og interiør.

I 1953 startede Hagbart Skjalm Petersen og Lisbeth Westergaard detailbutik på Nikolajs Plads. De har fra starten stået for brugskunst og interiør ”med kant”. Og det er det, som vi hos Crocca brugskunst også står det – ”Brugskunst med kant” er det som er anderledes. Det som ikke findes i enhver interiør forretning.

2 gange om året præsentere H Skjalm P deres kollektion indenfor dansk design og interiør. De har et bredt sortiment indenfor interiør, brugskunst, boligtekstiler og køkkengrej som er nyskabende. Gerne i naturlige materialer med skandinavisk tvist, som gør at det passer så godt indenfor dansk og nordisk indretning.

Så vil du indrette dig med flotte vaser med unika glasur, krukker til blomster og skønne lysestager? Så finder du det her hos Crocca.dk til rigtig gode priser.

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto