Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

0 0,00 kr.

Varekategorier

LeJu London

LeJu London står for smykker fremstillet af Colombianske kunsthåndværkere. Alt er unikt, bæredygtigt og håndlavet. Det er smykker som sælges over hele verden.
Armbåndene bliver vævet i en kombination af tråd og fine perler i de smukkeste farver. Det giver de smukke flade armbånd, som kan mixes i det uendelige.
De vævede armbånd og vævede perlearmbånd fås til en meget fornuftig pris. Du får et kvalitetsprodukt som ligner silke, og som er håndvævet. Men som er fremstillet i farvede polyestertråde, der væves i smukke mønster. Du køber en one-size armbånd, som du ikke behøver at tage af når du sover eller bader.
LeJu benytter sig af en fast stab af sydamerikanske medarbejder som har følgende kompetencer: væveteknikker som benyttes indenfor armbånd, halskæder og øreringe. Alt gennemgår kvalitetskontrol, så alt leveres i perfekt kvalitet. Generelt må det siges om den lille dedikerede stab, at de er perfektionistisk, levere til tiden, og er ansat i en virksomhed, hvor der tænkes ansvarligt, social økonomisk og bæredygtigt, således at der passes på verdenen, miljøet og at kvinderne kan forsørge deres familie.

Indkøbskurv
manage cookies
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto