Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Varekategorier

LeJu London

LeJu London står for smykker fremstillet af Colombianske kunsthåndværkere. Alt er unikt, bæredygtigt og håndlavet. Det er smykker som sælges over hele verden.
Armbåndene bliver vævet i en kombination af tråd og fine perler i de smukkeste farver. Det giver de smukke flade armbånd, som kan mixes i det uendelige.
De vævede armbånd og vævede perlearmbånd fås til en meget fornuftig pris. Du får et kvalitetsprodukt som ligner silke, og som er håndvævet. Men som er fremstillet i farvede polyestertråde, der væves i smukke mønster. Du køber en one-size armbånd, som du ikke behøver at tage af når du sover eller bader.
LeJu benytter sig af en fast stab af sydamerikanske medarbejder som har følgende kompetencer: væveteknikker som benyttes indenfor armbånd, halskæder og øreringe. Alt gennemgår kvalitetskontrol, så alt leveres i perfekt kvalitet. Generelt må det siges om den lille dedikerede stab, at de er perfektionistisk, levere til tiden, og er ansat i en virksomhed, hvor der tænkes ansvarligt, social økonomisk og bæredygtigt, således at der passes på verdenen, miljøet og at kvinderne kan forsørge deres familie.

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto