Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Varekategorier

Speedtsberg

Speedtsberg

Hos Crocca brugskunst har vi et stort udvalg af brugskunst og interiør fra Speedtsberg. Linien er enkelt og skandinavisk design, hvor stilen vil passe ind i de fleste hjem. Så vil du gerne indrette dig med enkelthed, hygge og personlighed, så bør du se mit udvalg af nips og Home dekor. Lige nu fyldes forretningen med flotte lysestager og vaser i glas samt lanterner til haven. Vi sørger hele tiden for at fylde op med fine sager, så gå på opdagelse under brandet: Speedtsberg.

En positiv ting er at det ikke er dyrt at indrette med dette Mærke, det er kvalitet og smukt design til skarpe priser.

Speedtsberg holder til i Århus og har eksisteret siden 2007. Derfor er firmaet også en kendt spiller indenfor indretning, brugskunst og interiør. De sender 2 kollektioner på markedet hvert år, som naturligvis, viser den nyeste trend. De besøger hele verdenen for at udvælge de smukkeste ting, som giver det personlige præg på indretningen hos dig.

Som du har oplevet, hvis du før har handlet hos crocca.dk, så får den en service som er i top. Jeg har fokus på sikker handel, god behandling af mine kunder, hurtig levering og brugervenlig webshop, for jeg vil så gerne se dig igen.

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto