Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Varekategorier

Studio About

Alle vaserne er fremstillet i borosilikat glas, og designet af Mikkel Lang Mikkelsen. De fine vaser i glas i forskellige designs og farver passer smukt ind i de danske moderne hjem.

Vaser fra Studio About er et kvalitets produkt i dansk design.  Det lever helt op til den brugskunst som jeg ønsker at have i min webshop og forretning. Idet deres produkt og design vil kunne bruges år efter år, og det er ikke vaser som du bliver træt af at have stående. Dette gør at det vil være et bæredygtigt produkt som ikke er en del af tidligere års ”køb og smid væk kultur”

Du modtager en smuk vase i FSC/RESY certificeret emballage. Du vil kunne se, når du modtager din vase, at emballagen kan genbruges i mange andre situationer.

Som dekoration i de smukke glasvaser, har Studio about udvidet sortimentet, således at du nu også kan få de skønneste papirblomster. Papirblomster er både smukke og bæredygtige blomster.  Stilken af  ståltråd kan bukkes og vinkles, så de passer perfekt i vaserne.

Måske du selv får lyst til at prøve kræfter med at lave egne papirblomster. 21. april var der et indslag i Go’morgen Danmark, hvor de havde inviteret Krøjer Kvartet ind for at lave fine blomster. Se blomsterfremstillings artiklen her fra deres  besøg. Og har du adgang til Tv2Play, kan du se mere fra den 8/5-22 hvor der igen blev lavet smukke papirblomster

God fornøjelse med DIY papirblomst projektet. Eller vælg at købe dem hos os.

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto