Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Havana Banana glasskål – grøn

Glas skål fra Kodanska

469,00 kr.2.100,00 kr.

Inkl. moms

Beskrivelse

Havana Banana skåle når du ønsker en glasskål ud over det sædvanlige. Hver enkelt skål er unik og mundblæst.

Skålene er i skønne farver som snor sig rundt på skålen i dejlige mønstre. Farverne blandes manuelt. Noget helt specielt er det fine sølvstøv som er drysset på i glaspusteprocessen, og som vises som små glimtende sølvstykker i glasset. Glasset formes, rundes og tilpasses af den puster som er ansvarlig for processen på den enkelte skål.

Hos Crocca har vi valgt i lægge ud med 3 af farverne og 3 størrelser – vi har valgt grøn, pink og split. Disse farver vil passe ind i de fleste hjem, og ser fantastisk ud når der skal dækkes bord eller når du skal finde den faste plads til denne glasskål – stor som lille.

Der ligger masser af arbejde i at fremstille disse skåle, som er noget særligt. Det ligger masser af tanker og kvalitet igennem hele fremstillingsprocessen.

Brug skålene til pynt, morgenmad, dressing, desserter eller salater. Når skålene rengøres, kan du benytte opvaskemaskine på glas-skåneprogram. Skålene tåler ikke ovn.

Da det er unika og mundblæst glas vil du opleve at intet er ens. Der er forskellige nuancer og mønstre i det farvede glas samt at små luftbobler forekommer.

Måske du har set Kodanska skålene i Vild med Dans 2021?

Dimension:

Lille: Ø12 x H8 cm

Mellem: Ø20 x H11 cm

Stor: Ø13 x H28 cm

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto