Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Lanterner til hyggelige aftener

Hygge i mørke med skønne lanterner i forskellige designs

Når mørket sniger sig ind på os, er det dejligt at have lanterne lys og bålstedet tændt på terrassen og i have. Vi har masser af sollys for tiden. Alligevel er det dejligt at lyse hverdagen op med kreative dekorationer og blafrende lys i haven, på altanen eller terrasse. Det er utroligt hvor stor en forskel små som store lanterner kan gøre for stemningen når mørket tiltager. Du vil samtidig opleve en stor glæde over at hjemmet bliver lyst lidt mere op og der skabes hygge i de små kroge, indenfor som ude. Her får du gode tips til, hvordan du kan skabe den helt rette stemning med tidsløse lanterner.

Lys haven eller terrassen op med et indbydende lys

Haven kan virke underlig mørk og kold af udseende, når der ikke er lys til at pryde den. Lanterner er perfekte til at komme lidt af med det dystre mørke og skabe en indbydende stemning i stedet. Samtidig er lanterner særligt anvendelige til at skabe de gode hyggekroge, hvor man får lyst til at sætte sig og slappe af. Det kan for eksempel være med nogle havemøbler i hjørnet af terrassen med tæpper. Eller store havehynder man kan flyder i. Med små lanterner på et lille tilhørende bord eller på gulvet foran til at samle det hele, og skabe hygge.

Lanterner fås med små dekorative detaljer, som kan have en stor effekt på indtrykket af terrassen eller haven. Selv på en terrasse med meget neutrale, enkle møbler, kan lanternerne være med til at skabe den egentlige indretning med personlige detaljer.

Lanterner og lygter til haven

Et andet sted, hvor lanterner også ser hyggelige og indbydende ud, er ved indgangspartier så du byder dine gæster velkommen.

Danskernes forhold til hygge belysning

Små lys i haven og i hjemmet bliver brugt i stor stil i skandinaviske hjem. Vi danskere forbinder lysene med hygge, uanset om det er fyrfadslys eller stearinlys. Og hvis der er noget danskerne er gode til sommer som vinter, så er det at skabe hygge!

Lanternerne er med til at gøre hjemmet til et varmt og hyggeligt sted at komme hjem til efter en lang arbejdsdag. Når det tusser, og det er skumring, har vi brug for små elementer, til at holde hjemmet hyggeligt året rundt. Med lanterner med indvendigt glas beskytter du lyset mod vinden og skabe et rustikt udseende, som supplerer den personlige stil i hjemmet.

Lanterner og olielamper til terrassen

Lanterner fås i mange former og farver

På crocca.dk finder du et stort udvalg af lanterner til enhver indretning. Vi fører et solidt udvalg af alt fra klassiske til moderne lanterne, og de fås i et utal af former. På den måde kan du finde den eller de lanterner, der passer bedst til din indretning. Lanternerne er med til at skabe det rette udtryk og kan være dekorative i sig selv eller kombineret med andre kreative elementer. Selv når lanternen er slukket, kan den fungere som et hyggeligt element, til at pryde terrassens indretning.

Specielt indendørs er de fine unika keramiklanterner smukke, når lyses spredes gennem et utal af små fine huller. Se de flotte udvalg.

Lanterner - unika keramik lanterne

Du kan både vælge mellem lanterner i metal, glas, bambus og irret kobber og finde alt fra flettede lanterner til tidsløse glaslanterner, som passer strømlinet ind i enhver indretning. På vores shop finder du også de dråbeformede lanterner samt andre fine lanterner , som er fantastiske til at pryde træer eller buske i haven.

Gå på opdagelse i vores katalog og find inspiration til at indrette din have eller terrasse ekstra hyggeligt. Syntes du, at min blog er spændende, kan du tilmelde dig på Bloglovin, hvor du kan følge mine opdateringer.

Kærlig hilsen Christa

Del her:

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto