Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Julehygge | Inspiration til jul | Crocca.dk

Christa’s fif til af pifte hjemme op til jul og skabe den rette julehygge

Vi er ved at nærme os den dejlige tid på året, hvor julen bringes ind i stuerne og vi skruer en ekstra tand op for hyggen og den flotte udsmykning. Der er mange måder at gøre hjemmet klar til den store højtid. Christa fra Croccas brugskunst giver dig her hendes gode råd til at skabe stilren og alligevel hyggelig julestemning i hjemmet.

Julestemning og hvide filtnisser

Julen er forbundet med mange traditioner og gode minder. Derfor er det oplagt at holde en klassisk og tidløs stil, når man pynter hjemmet op til den søde tid. Samtidig er det vigtigt at pryde indretningen med små søde figurer og dejlig julepynt, som særligt afspejler din personlige stil og er med til at skabe den hjemlige, hyggelige stemning. Sørg dog for at pynt op med måde, og lad det ikke blive for over fyldt med figurer, da det er vigtigt at bevare den rette balance, så det stadig er klassisk, tidsløs og stilren jul.

Pryd stuen med festlige og hjertevarme farver

Når det kommer til farver er der fri leg i december måned. Julen er kendt for at være farverig, og derfor kan både rød, grøn, lilla, guld, sølv blå og hvid fungere som et element i dekorationerne. Sørg blot for at der er et godt spil imellem farverne, uden at det bliver helt overdøvende med farver overalt.
Hold det elegant og stilrent, samtidig med at du giver indretningen et personligt touch for eksempel med børnenes hjemmelavede kreationer eller yndlings figurer.

Når det kommer til julepynt er tradition omkring julelandsby med lys og sne eller julekrybben vigtig. Vi syntes her hos Crocca at de smukke og velduftende kanelhus er fantastiske til en julelandsby (husk at bruge batterilys til din julelandsby uanset typen, da det at bruge fyrfadslys sammen med vat er en stor brandfare). Som julekrybbe syntes jeg at den smukke krybbe fra Højholm Design eller den Fair trade krybbe fra Én Gry & Sif er gode bud på klassisk og samtidig stilren julekrybbe.

Byd gæsterne velkommen med flot dørpynt

Som enhver frue i huset ville sige det er “det første indtryk det vigtigste”. Derfor kan du roligt starte ud med at udsmykke døren, så dine gæster får et stilet indtryk, allerede før de træder ind i dit hjem.
Foran døren kan du også pynte med lanterner  eller fine lysdekorationer . Det gør dit hjem imødekommende og byder dine gæster hjerteligt velkommen. Du kan også passende pynte en plante ved indgangen med hyggelige julelys.

Skab et personligt præg med en kreativ adventskrans

Den hyggelige nedtælling til juleaften markeres traditionelt med en flot adventskrans. Den skaber lys i stuerne her i den mørke tid, og er noget hele familien kan samles om, både når den skal udsmykkes og når den beundres i løbet af julemåneden.

Der er rigelig med mulighed for at være kreativ med en adventskrans, og du kan udsmykke med sæsonens naturlige elementer i form af for eksempel kogler, gran og mos kombineret med små, bedårende figurer. Du kan for eksempel bruge en adventskrans i metal og dekorere den med flotte farver og juledetaljer. Adventskranse stativer findes som stående modeller eller smukke hængende adventskranse, så der er nok lige den type, som du holder af. Vil du have en adventskrans i tidløs, enkelt design, kan du for eksempel gå efter en adventskrans med kobberpynt. Skal din adventskrans være unik og kreativ, kan du prøve en dekorationsskive i træ i år.

Jul i hjemmets små kroge med charmerende juledekorationer

Noget der er med til at gøre julen helt magisk, er særligt de små søde detaljer rundt omkring i hjemmet. Her er der mange muligheder. Du kan for eksempel lave juledekorationer i rustikke træfade og metalopsatser, og dekorere den med blandt andet kogler og blade. At udsmykke en gren kan også være en flot måde at bringe naturens charme ind i stuen, og skabe det personlige udtryk. Du kan pynte en gren med alt lige fra glamourøse påfugle fra Brink Nordic til stolte tinsoldater – her er det kun din fantasi, der sætter grænserne! Elsker du de smukke forskellige julekugler og garder fra Brink Nordic, så vil du nyde at pakke dem ud år efter år og se at de ikke ændre sig. Det er julepynt som er hånddekoreret og fremstillet i kraftigt kvalitetsglas her i Europa.

Rigtig god fornøjelse med jeres julerier – håber at julehyggen vil sprede sig i hver en krog.

Kærlig hilsen Christa

Del her:

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto