manufacturer

LeJu London

Der er 9 varer.

Produkter pr. Side:
Sorter efter:
Viser 1-9 af 9 element(er)

Perlearmbånd

Armbaand-perler-lilla-kobbe-rosa
  Perlearmbånd
  Armbånd - 2 forskellige...
  145,00 kr.

  Vævet armbånd - mariehøns

  Vaevet-armbaand-petit-mariehoens
   Vævet armbånd - mariehøns
   Vævet armbånd med...
   85,00 kr.

   LeJu smykker - smukt kunsthåndværk

   LeJu London står for smykker fremstillet af Colombianske kunsthåndværkere. Alt er unikt, bæredygtigt og håndlavet. Det er smykker som sælges over hele verden.

   Armbåndene bliver vævet i en kombination af tråd og fine perler i de smukkeste farver. Det giver de smukke flade armbånd, som kan mixes i det uendelige.

   De vævede armbånd og vævede perlearmbånd fås til en meget fornuftig pris. Du får et kvalitetsprodukt som ligner silke, og som er håndvævet. Men som er fremstillet i farvede polyestertråde, der væves i smukke mønster. Du køber en one-size armbånd, som du ikke behøver at tage af når du sover eller bader. 

   LeJu benytter sig af en fast stab af sydamerikanske medarbejder som har følgende kompetencer: væveteknikker som benyttes indenfor armbånd, halskæder og øreringe. Alt gennemgår kvalitetskontrol, så alt leveres i perfekt kvalitet. Generelt må det siges om den lille dedikerede stab, at de er perfektionistisk, levere til tiden, og er ansat i en virksomhed, hvor der tænkes ansvarligt, social økonomisk og bæredygtigt, således at der passes på verdenen, miljøet og at kvinderne kan forsørge deres familie.