category

Pakkekalender gaver til kvinder og mænd

Vil du forkæle din kæreste med en pakkekalender, finder du en nem mulighed her. Du kan enten vælge fire pakker, så der er en til hver advent, eller 24 pakker, så det er mere som en almindelig julekalender. Skal man købe 24 gaver til en pakkekalender, kan man hurtigt løbe tør for idéer.

Når du køber en pakkekalender til kvinder og mænd fra Crocca, er alt klaret når du får leveret pakkerne. Pakkerne kommer selvfølgelig samlet, og så er de allerede pakket ind i smukt rustikt julepapir.

Med disse former for julekalendere, kan du forkæle hende eller ham der betyder mest for dig. Det er virkelig noget helt specielt, at få en lille gave hver dag, fremfor et kedeligt stykke chokolade fra en billig julekalender. Pakkekalendere kan også med fordele bruges som en tidlig julegave til ansatte. Vi har sammensat et unikt og spændende udvalg, der passer til netop din type virksomhed.

Når du ser de forskellige ting vi har pakket til dig, vil du helt sikkert blive inspireret til julegaver til hende. Er du typen der altid venter til lillejuleaften med at købe julegaver, kan en pakkekalender til kvinder altså være en god løsning - du vil få en masse idéer til hvad du kan købe, så du ikke behøver hastekøbe noget tilfældigt.

Vores pakkekalender gaver og adventsgaver er enten et mix af juleting og brugskunst eller kun juleting, du vælger det, som du ønsker gaverne skal indeholde.

Vores adventskalender og pakkekalender er primært henvendt til kvinder, men vi har ikke glemt mændende. Hvad med en god adventskalender med rom eller adventskalender med snaps? Når det så er sagt, er der selvfølgelig også mænd der vil kunne lide vores pakkekalender og adventskalender, og kvinder der ville elske gaver med rom eller snaps.

Mangler du andre julegaver til familien, bør besøge nogle af de andre kategorier på siden, hvor der er masser af gode forslag til julegaver!

Hvis det derimod er julegave til ansatte du søger, har vi samlet alle vores spændende firmajulegaver, så det er nemt at tilg.

Der er 9 varer.

Produkter pr. Side:
Sorter efter:
Viser 1-9 af 9 element(er)

Unika Adventskalender

Unika-adventskalender
-20%
 • Nedsat pris
Unika Adventskalender
Adventskalender med unika...
750,00 kr.
600,00 kr.

Adventskalender til mænd

Adventskalender-til-maend-med-spiritus
-20%
 • Nedsat pris
Adventskalender til mænd
4 pakker til advents...
750,00 kr.
600,00 kr.

Black Liquorice - sød lakrids

Black Liquorice - sød lakrids - Produkter, Pakkekalender -
  Black Liquorice - sød lakrids
  Sød blød lakrids 
  60,00 kr.

  Gin Tonic advents kalender

  GT adventskalender - Nyheder, Jul, Pakkekalender , Vin og spiritus - Egoista Brand
   Gin Tonic advents kalender
   Gin &Tonic...
   470,00 kr.

   Rom julekalender til ROM...

   Pakkekalender-24-slags-rom
   -10%
   • Nedsat pris
   Rom julekalender til ROM elskeren
   24 forskellige slags rom...
   895,00 kr.
   805,50 kr.

   Snapsen til manden som har alt

   Snapsen til manden som har alt - Mandebuketten, Jul, Pakkekalender , Vin og spiritus - Egoista Brand
    Snapsen til manden som har alt
    Fin snaps til mandens...
    20,00 kr.