category

Pakkekalender gaver til kvinder og mænd

Vil du forkæle din kæreste med en pakkekalender, finder du en nem mulighed her. Du kan enten vælge fire pakker, så der er en til hver advent, eller 24 pakker, så det er mere som en almindelig julekalender. Skal man købe 24 gaver til en pakkekalender, kan man hurtigt løbe tør for idéer.

Når du køber en pakkekalender til kvinder og mænd fra Crocca, er alt klaret når du får leveret pakkerne. Pakkerne kommer selvfølgelig samlet, og så er de allerede pakket ind i smukt rustikt julepapir.

Med disse former for julekalendere, kan du forkæle hende eller ham der betyder mest for dig. Det er virkelig noget helt specielt, at få en lille gave hver dag, fremfor et kedeligt stykke chokolade fra en billig julekalender. Pakkekalendere kan også med fordele bruges som en tidlig julegave til ansatte. Vi har sammensat et unikt og spændende udvalg, der passer til netop din type virksomhed.

Når du ser de forskellige ting vi har pakket til dig, vil du helt sikkert blive inspireret til julegaver til hende. Er du typen der altid venter til lillejuleaften med at købe julegaver, kan en pakkekalender til kvinder altså være en god løsning - du vil få en masse idéer til hvad du kan købe, så du ikke behøver hastekøbe noget tilfældigt.

Vores pakkekalender gaver og adventsgaver er enten et mix af juleting og brugskunst eller kun juleting, du vælger det, som du ønsker gaverne skal indeholde.

Vores adventskalender og pakkekalender er primært henvendt til kvinder, men vi har ikke glemt mændende. Hvad med en god adventskalender med rom eller adventskalender med snaps? Når det så er sagt, er der selvfølgelig også mænd der vil kunne lide vores pakkekalender og adventskalender, og kvinder der ville elske gaver med rom eller snaps.

Mangler du andre julegaver til familien, bør besøge nogle af de andre kategorier på siden, hvor der er masser af gode forslag til julegaver!

Hvis det derimod er julegave til ansatte du søger, har vi samlet alle vores spændende firmajulegaver, så det er nemt at tilg.

Der er 11 varer.

Produkter pr. Side:
Sorter efter:
Viser 1-11 af 11 element(er)

Lakrids bolcher

Gyldne lakridsbolcher i dåse
Lakrids bolcher
Gyldne lakrids bolcher
50,00 kr.

Blåvand bolcher

Spidspose med blåvand bolcher
Blåvand bolcher
Bolcher - Blåvand mix
30,00 kr.

Black Liquorice - sød lakrids

Black Liquorice lakrids
Black Liquorice - sød lakrids
Sød blød lakrids 
60,00 kr.

GT adventskalender

GT adventskalender
GT adventskalender
Gin &Tonic...
470,00 kr.

Rom julekalender til ROM...

Rom julekalender til ROM elskeren
Rom julekalender til ROM elskeren
24 forskellige slags rom...
895,00 kr.

5 slags rom - 5 kvaliteter

5 slags rom - 5 kvaliteter
En æske med 5 skønne slags...
210,00 kr.

Snapsen til manden som har alt

Snapsen til manden som har alt
Fin snaps til mandens...
20,00 kr.