Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

0 0,00 DKK

Prinsessevaser til din fest

Follow on Bloglovin
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email

Små prinsesse vaser til dit festlige bord fyldt med fine lette blomster

Står du for at skulle afholde en stor fest som fødselsdag, konfirmation eller bryllup, så mangler du måske inspiration til hvordan bordet skal dækkes? Er du til de små, lette borddekorationer, så er disse fine vaser helt perfekte. Fyld dem op med græs, små lette blomster, frøstande mm.

Glasvaserne med navnet prinsessevase, er helt perfekte til piger, kvinder og romantik. Men kan naturligvis også bruges til drenge og mænd, der skal vaserne fyldes med mere rustikke blomster, evt. kun frøstande og strå i forskellige nuancer. Idag kan du købe de skønneste tørrede frøstande og strå i alle farver.

Disse små vaser er super lette at pynte, da du fylder lidt vand i og sætter korte blomster og strå i, i tilfældig orden. Det kan ikke være mere enkelt. Og resultatet er helt fantastisk

Små vaser med klemme til grove rustikke grene

Glasvaser med klemme til gren fra Birch Nielsen

Supplement til prinsessevaserne til bordet. Vil du tone de fine lette lidt ned, så fyld store glascylindervaser med grove, klemme prinsesse vaser og blomster som du har i bordvaserne.

Ha en rigtig dejlig fest.

Kh. Christa, Crocca.dk

manage cookies
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto

Læs vores ebog om de største boligtrends i 2022

E-bog forside

Modtag de 10 største boligtrends i din indbakke

*OBS. ved at skrive dig op, tilmelder du dig vores nyhedsbrev. Vi sender ugentligt med inspiration, tips & tricks, og du kan altid melde dig fra igen.