category

Tallerkener

Her på siden finder du vores udvalg af tallerkener til middag, frokost, suppe og mere. Vi går altid efter at have så mange designs som muligt, så du med garanti kan finde noget der passer ind til din borddækning. Vores tallerkener kommer i forskellige designs, så uanset om du er til aflange tallerkener, små tallerkener eller store tallerkener, vil du med høj sandsynlighed kunne finde nogen der passer til dit hjem.

De fleste vælger at købe samme serie eller mærke af bestik, glas og tallerkener, men har du nogensinde overvejet at mixe og blande forskellige mærker og serier? Det skaber en helt anden stemning, og ser super skønt ud.

Tallerkener i mange materialer

Vi har ofte tallerkener i forskellige materialer, alt efter om du er til porcelæn, keramik, glas eller noget fjerde. Glas tallerkener kan specielt være rigtigt flotte til desserter, mens keramik passer rigtigt godt til frokostbordet.

Mangler du andet udstyr til køkkenet, har vi også et rigtigt fint udvalg af krus og kopper, serverigsfade og skåle og andet køkkenudstyr - kort sagt har vi alt du skal bruge for at pynte et flot bord.

Leder du efter et godt tallerken tilbud, har vi af og til gode tilbud her på siden. Hvis du ikke finder et tilbud der falder i din smag i dag, anbefaler vi, at du kommer tilbage om et par uger, da vores sortiment og tilbud hele tiden skiftes ud. Husk at du også kan finde unika keramik der vil passe perfekt til køkkenet.

Der er 3 varer.

Produkter pr. Side:
Sorter efter:
Viser 1-3 af 3 element(er)

Tallerken - Oval

Oval-tallerken-sort-nordic-serie
  Tallerken - Oval
  Oval sort tallerken fra...
  95,00 kr.

  Aske tallerkener mm.

  Tallerken-sort-groenlig-glasur-flad-middag
  -20%
  • Nedsat pris
  Aske tallerkener mm.
  Tallerkener, fade og skåle...
  125,00 kr.
  Fra
  100,00 kr.