category

Unika 

Her på siden finder du unika i forskellige materialer og designs. Unika kan både være at der intet som er serieproduceret, og derved køber du brugskunst, som du vil være den eneste i verden, med lige netop dette design! Unika kan også være at der er flere af samme type, men da det er håndlavet brugskunst, vil alle have forskelligt udtryk, hvorved intet er ens.

Unika keramik 

Unika keramik er kort fortalt helt unikke produkter, som der kun findes 1 af. Det er muligt at købe flere unika produkter fra samme mærke, men der er altid nogle designforskelle fra produkt til produkt.

I øjeblikket er det især unika keramik der er blevet meget populært. Unikt design og muligheden for at skille sig ud spiller en væsentlig rolle. Samtidig pryder det selvfølgelig hjemmet.

Vores unika keramik  byder bl.a. lanterner, skåle, raku huse og krukker. Her finder du designs i mange forskellige farver, så du kan finde noget der passer ind i dit hjem eller have - eller køb til en vært/værtindegaver eller andet. Vores lanterner giver det smukkest tænkelige lys. Vores Raku huse passer til mange lejligheder f.eks. Studentertid... De fine raku skåle kan bruges til både snacks, blomster, lys mm. og så er de endda til gode priser.

Unika keramik er det mest populære unika for tiden, da det skiller sig ud men stadig passer ind i de fleste hjem. Udvalget er begrænset og der bliver hurtigt udsolgt, men søger du noget specielt unika keramik  fra Pottery Studio, så kontakt os endelig her på siden.

Det der blandt andet har gjort unika keramik fra lige præcis Pottery Studio så populær er måden det bliver designet på. Ejeren bag mærket designer selv keramik skåle, krukker, lanterner og lysestager. Måden det bliver produceret på, er ved brug af en traditionel drejeskive, som meget få keramikere gør brug af, da det er omkostningsfuldt. 

Unika keramik er den perfekte gaveide til kvinden der har alt, den søde kollega på arbejdet, eller julegave til ansatte som fortjener lidt udover det sædvanlige. Her kan hun tilføre smukt håndlavet unika keramik design til hjemmet, der typisk skaber en pæn kontrast. Pottery Studio har fokuseret på primært unika lysestager og unika lanterner. Men hvis du søger andet unika keramik, er du mere end velkommen til at kontakte os. 

På trods af det meget populære og unikke unika keramik, kan vi stadig holde omkostningerne nede til glæde for vores kunder. 

Vi har desuden et stærkt begrænset udvalg af unika keramik i vores brugskunst Fyn butik. Skynd dig forbi imens vi stadig har nogen på lager.

Unika keramik kan pryde ethvert hjem, kom endelig forbi og tag en snak med os, så finder vi det unika keramik der passer bedst til dig eller en du holder af.

Raku huse af unika keramik

Søde små raku huse, er noget af det flotteste nips man kan have stående. Nogle raku huse har skæve design og er meget farverige, mens andre er lige og holdt i et mere neddæmpet design - du styrer altså helt selv, om du er mest til de farverige eller neddæmpede af slagsen.

De skønne rakubrændte huse fås i mange udformninger, størrelser og farver. Størrelserne går fra et lille hus på 2 cm til et tårn på op til 17 cm. Du kan helt selv vælge hvilket design du ønsker af disse raku huse, uden yderligere omkostninger. 

Unika træ

Er du til træ unika som lysestager, træskulpture og figurer, finder du et stort udvalg her. I takt med at vi har et stort udvalg, vil du også kunne finde noget der passer din pengepung - vi prøver nemlig at samle både billigt unika og unika i høj kvalitet.

Træskulptur

Vores træskulpture er meget forskellige fra hinanden, men uanset om du søger de grove eller fine designs, vil du kunne finde nogen til din smag, i vores udvalg. Er der en bestemt træsort du ikke bryder dig om? Heldigvis har vi træskulpture i flere forskellige træsorter.

Glas unika 

Med glas unika får du et helt unikt design, som du ofte ikke finder i de traditionelle butikker. Vores udvalg indeholder bl.a. glas til ophæng, figurer på pind, samt skåle og fade. Al vores glas unika er håndlavet! Når vi nærmer os højtiderne, vil der også være et bredt udvalgt af glas unika til f.eks. julen, det være sig nisser og søde engle

Glasfade 

Vores glasfade kommer i mange forskellige farver - både farverige og mere subtile designs. Vi har glasfade i forskellige størrelser, alt efter om de skal bruges til snacks før middagen, frugtfad eller blot til pynt.

Der er 76 varer.

Produkter pr. Side:
Sorter efter:
Viser 1-27 af 76 element(er)

Grimaud unika trælysestage

Unika-traelysestager-til-bloklys
  Grimaud unika trælysestage
  Unika Grimaud lysestage...
  115,00 kr.

  Georgine - Artbykobber

  Georgine-irret-kobber- Artbykobber
   Georgine - Artbykobber
   Georgine i irret kobber...
   699,00 kr.

   Vild gulerod - irret kobber

   Vild-gulerod-irret-kobber
    Vild gulerod - irret kobber
    Vild gulerod fra ArtbyKobber
    499,00 kr.

    Unika keramik lanterne -...

    Hvid unika lanterne
     Unika keramik lanterne - mat hvid
     Lysestage / lanterne til...
     550,00 kr.

     Unika keramik lanterne -...

     copy of
      Unika keramik lanterne - rustik brun
      Lysestage / lanterne til...
      550,00 kr.

      Rund unika keramik...

      copy of
       Rund unika keramik lysestage - grå
       Lysestage til fyrfadslys...
       275,00 kr.

       Rund unika keramik...

       copy of
        Rund unika keramik lysestage - sort
        Lysestage til fyrfadslys...
        239,00 kr.

        Tumling krukke

        Tumling krukke
         Tumling krukke
         Unika krukke - model...
         145,00 kr.

         Unika Raku æg │ turkis

         copy of
          Unika Raku æg │ turkis
          Æg i unika design fra...
          30,00 kr.

          Vase - creme unika stentøj

          copy of
           Vase - creme unika stentøj
           Unika vase fra Lerværket
           325,00 kr.

           Vase - blå unika design Crocca

           Vase - blå unika design Crocca
            Vase - blå unika design Crocca
            Unika vase fra Lerværket
            325,00 kr.

            Krukke i stentøj

            copy of
             Krukke i stentøj
             Urtepotter i Stentøj dine...
             Fra
             115,00 kr.

             Vanddråbe

             copy of
              Vanddråbe
              Vanddråben på flot teak...
              199,00 kr.

              Strudseæg fra Artbykobber

              Strudseæg fra Artbykobber
               Strudseæg fra Artbykobber
               Strudseæg fra ArtByKobber
               985,00 kr.