category

Unika til haven

Unikke designs i haven skaber et helt særligt look med detaljer, som vil imponere dine gæster. Vi fører et bredt udvalg af unika designs i form af krukker, fade, lanterner, dekorationer og figurer, som alle er med til at skabe en autentisk stemning i dit udendørs miljø.

Er du i tvivl om hvordan din have skal indrettes med unika designs eller mangler du blot inspiration? Vi står altid klar til at tage en god snak om din have- og terrasse indretning og komme med gode råd til både blomster, krukker og interiør. Vores katalog er indrettet til at skabe inspiration, hvor kombinationer af de forskellige produkter ligger frit for, og kan være skønne til at afspejle din personlighed eller unikke indretning. 

Giv haven og terrassen et personligt præg

Haven og terrassen skal indrettes til hyggelige stunder i det gode vejr, i løbet af foråret og sommeren. Derfor er det vigtigt med de små personlige detaljer, som er med til at gøre udendørsarealerne mere autentiske og indbydende til at tilbringe meget tid derude. Skab hyggekroge med lanterner i unika design eller flotte keramik og kobberfade. 

Unika sandsten og andre flotte figurer

Flotte sandsten fra ByLiving er fantastiske til at skabe en eventyrlig stemning i haven. Den pryder udearealet med sjov, hygge og liv gennem kreative påfund. Vi fører et bredt udvalg af lignende figurer, som er med til at gøre haven unik med skønne detaljer. Gå på opdagelse i vores katalog og begynd at planlægge hvordan du kan gøre haven mere eventyrlig og fantasifuld.

Der er 8 varer.

Produkter pr. Side:
Sorter efter:
Viser 1-8 af 8 element(er)

Planteskilte

Planteskilte - Produkter, Brugskunst, Udelivet, Havetilbehør, Unika keramik - Lerværket
  Planteskilte
  Stentøjs planteskilte fra...
  33,00 kr.

  Flydende skøjteløber

  Flydende skøjteløber - Produkter, Udelivet, Havetilbehør, Unika keramik - Blomster & Stål
   Flydende skøjteløber
   Skøjteløber til bassin fra...
   295,00 kr.

   Drage i kobber

   Drage i kobber - Produkter, Brugskunst, Udelivet, Havetilbehør, Unika keramik - Blomster & Stål
    Drage i kobber
    Drage i kobber på pind
    Fra
    229,00 kr.

    Guldsmed flyder

    Guldsmed-flydende-i-kobber
     Guldsmed flyder
     Guldsmed som flyder, i...
     Fra
     320,00 kr.