module-leoblog-blog

Trends brugskunst │ blomster

person Skrevet af: Crocca Brugskunst list I: Inspirations og interiør blog Den: comment Kommentar: 0 favorite Hit: 807

Efterårets og vinterens trends indenfor interiør, blomster og brugskunst

Vær med på efterårets og vinterens nye treds 

Vi er gået en ny sæson i møde, og det betyder en masse nye spændende trends, som puster liv i din bolig. Nu skal sommerfarverne dæmpes lidt og der skal skabes spil i hjemmet på en anderledes måde, som matcher efterårets farver og stemning, men som også bringer lidt sprælgshed ind og lyser op. Crocca har været på messe og medbragt en masse spændende inspiration til jer.

 Toerrede-blomster-i-krukker

Skab hygge med duftlys i kulørte farver

Duftlys er en klassiker til at skabe hygge i hjemmet, men ikke desto mindre, et fænomen der kan fornyes på flere forskellige måder. Til denne sæson ses det, at fremfor at duftlysene er sat frit på et fad, er de istedet dekoreret med fine holdere i flere forskellige farver. Det skaber et skønt romantisk spil og giver hjemmet stil og charme.

Duftlys

Sprælske dekorationer af tørrede blomster

Tørrede blomster fra Mots More

Tidligere har vi været inde på de tørrede blomster (som vi også vil bringe yderligere om) og hvordan det er årets helt store trend, der kun vil blive endnu større i det kommende år. De kaldes for evighedsblomster, og er gode for bæredygtigheden. I stedet for at skifte blomsterne ud hver eneste uge, kan man i stedet skabe en holdbar dekoration med de tørrede blomster, som holder i langt længere tid.

Kreative-blomster-mots-more

 

Her er der plads til at variere jævnligt med nye blomsterspil og anderledes dekorationer. Ideen er at man smider mindre ud, og på den måde kan have boligen fyldt med blomster, med samvittigheden i god behold. 

På messen vi besøgte, så vi særligt modige dekorationer, hvor dæmpede grålige farver blev brugt til at skabe store og sprælske dekorationer, der virkelig skiller sig ud. De er et godt eksempel på, at det kun er fantasien der sætter grænser, når det gælder evighedsblomster. På den mode kan du både være modig, og skabe disse meget sprælske spil, der virkelig sætter liv i stuen, men du kan også vælge at tage det mere klassisk og romantisk an. Her er tørrede roser for eksempel et sikkert hit. 

Hæng planterne op

Et andet spændende tiltag vi så på messen var planter og dekorationer, som var kommet op at hænge. Det giver mere gulvplads og gør samtidig udestuen utroligt levende, med svævende planter og kreative dekorationer med personlige detaljer. Vi anbefaler at vælge små eller mellemstore planter, som passer nogenlunde sammen stilmæssigt og i nuancer af hinandens farver, så det giver et flot og unikt spil. Her kan man for eksempel også bruge hængende glasflasker, som man putter blomster, lys og andre sjove detaljer i.

Haeng-planter-op-paa-vaegen

Har du et mørkt hjørne, badeværelse, soveværelse eller lignende, hvor det er svært at få ægte blomster til at overleve, så har vi her hos Crocca Brugskunst fine kokoskugler med kunstige blomster -svævende plante, som er meget naturtro ud. Vil du have blomsterne stående i potter, kan du også det. De er smukke og naturlige og holder "evigt", evt. i kombination med en smuk tørret buket.

Haengende-kunstig-plante

Vi begynder så småt at tænke på jul

Måske ikke i traditionel forstand, i form af nisselandskab og juleglimmer, men der er så småt begyndt at snige sig gran ind i hjemmets dekorationer og blive skabt en mere vinterlignende stemning. Det skyldes at vi er ved at gå den kolde og mørkere tid i møde. Her forbindes julen med varmen og hyggen vi glædes ved i den mørke tid. Det er disse kulørte og hyggelige tiltag, efterårets mode tager inspiration fra. Så vær ikke sky for at anvende gran i hjemmet og anvende pynt i form af små fugle eller stjerne figurer. Vi har naturligvis også skønne Mistelten fra ArtByKobber og andre smukke kobberlegerede ægte blomster til en smuk juledekoration.

Se alle de fine julenyheder - Jul hos Crocca Brugskunst.

magnolia  

 Julekugler-med-dekoration                 Koebenhavner-mix-juleophaeng       Juletrae-fra.Brink-Nordic

Du kan finde mere inspiration her på webshoppen og er altid velkommen til at kigge forbi butikken i Strib eller kontakte os. 

Gå på opdagelse i vores katalog og find inspiration til at indrette og jule. Syntes du, at min blog er spændende, kan du tilmelde dig på Bloglovin, hvor du kan følge mine opdateringer.

Kærlig hilsen
Christa

Kommentarer

Skriv en kommentar

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag januar februar marts april maj juni juli august september oktober november december