Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Varekategorier

Ester & Erik Lys

Disse lys er det ypperste indenfor stearinlys. Vi har valgt et mindre sortiment af skønne stagelys i lak-lys serien. Samt fine kalenderlys i klassisk bloklys design samt kegleformet.

Lys fra Ester & Erik er fremstillet i Danmark, hånddyppet og farvet i hånden samt fremstillet i 100% ren paraffin. Når de bliver pakket foregår det ligeledes i hånden og i FSC certificeret emballage. Lysene er blevet fremstillet siden 1987, hvor virksomheden blev grundlagt i Silkeborg

Lysene er kvalitetslys, som fremstilles af den bedste og reneste voks. Dette er en fremstillingsproces som er foregået de sidste 30 år. Ved at holde processen i hævd sikres det at det er lys som har en optimal brænding, så gene overfor natur, miljø og mennesker reduceres. Det er 100% paraffin, vægen i 100 % bomuld og lakken vandbaseret.

Fremstilling: De rå stagelys dyppes i op til 25 gange i varm paraffin. Det giver en fremstillingstid på op til 5 timer. Når de er kølet efter ca. 2 timer foregår farvning, evt. lakering, hærdning og pakning.

Kvalitet: På grund af råvarernes kvalitet, brænder lysene op til 30% længere end så mange andre lys.

Køber du Ester & Erik lys får du de smukkeste lys, som brænder smukt og længe.

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto