Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Laklys fra Ester & Erik

Kvalitets lak lys fra Erik & Ester

20% rabat ved køb af 8 stk. – Mix dem som du ønsker og få 20% rabat – gælder KUN online køb.

30,00 kr.

Inkl. moms

Beskrivelse

Lak lys-Ester & Erik – Lak lys som her, er meget smukke, kvalitetslys og med lang brændetid.

Disse lak lys er 32 cm lange, og prisen er pr. stk. Vælg mellem et utal af smukke farver, som sikkert vil passe ind i de farver du bruger.

  • Brændetid pr. lys er 8 timer.

De bliver fremstillet af de bedste materialer. Gennem de sidste 30 år er der sket en spændende udvikling og stearinlysene bliver smukkere og smukkere for hvert nyt design.

Lak lysene er danske stearinlys, selvslukkende, allergi- og miljø venlige og håndlavede. Det at de er selvslukkende gør at når der er ca. 2 cm tilbage, slukker de af sig selv.

Et tip til når du bruger stearinlys i dekorationer er at bruge lysholder til stagelys. Vi har et stort udvalg af forskellige lysholder.

Ester og Erik laver nogle virkelig smukke og topkvalitets stage lys til enhver lejlighed. Brug lysene i lysestager eller dekorationer. Det er håndlavede danske lys som er selvslukkende og allergivenlige.

Det der gør dem til de bedste lys er fordi de er selvslukkende og lavet i de bedste materialer. Selvslukkende betyder at de slukker selv af sig selv, når der er ca. 2 cm tilbage. De hverken brænder fast i stagerne eller ødelægger stagerne. Men selv om det er selvslukkende lys, skal du naturligvis som med andre stearinlys holde øje med dem.

OBS: Lys med lak og metallic er det meget vigtigt man slukker med lyseslukkeren og fjerner den øverste lak hinde rundt om vægen, så du ikke får problemer med at tænde dit lys igen. Hold altid vægen kort.

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto