Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Brudebuket med lyserøde roser

Brudebuket til den store dag – intet er større

Dette er en brudebuket så smuk og romantisk i hvide og lyserøde roser, omkranset med hvidt brudeslør. Den bandt jeg i forbindelse med min søde bonusdatters bryllup. Hun ønskede sig pæoner, men da det var i august var det ikke sæson for de smukke Sarah Bernhardt pæoner. Så valget faldt på skønne runde, roser i lyserød og hvidgrønne nuancer omkranset med brudeslør. Det fylder en med kærlighed og store tanker, når nogle som er en nær skal giftes, og man bliver bedt om at binde brudebuketten. Smukke så de ud, hun i cremefarvet brudekjole med blonder og tyk lækker stof – han i flot mørkeblå habit. Det var en skøn fest.

En brudebuket skal bestilles

Når brylluppet skal stå, skal brudebuketten bestilles. Mød op hos din blomsterhandler og tag en snak om, hvordan den skal se ud. Det er en god ide at have billeder med så jeg kan se, hvilke stil du ønsker men det kan aldrig og skal aldrig være en kopi.

Alt skal forberedes og være klar på dagen. Derfor skal du kontakte dit lokale blomsterværksted. Hos Crocca brugskunst & blomster i Strib  vil vi forsøge at hjælpe med at skabe det rette blomsterunivers indenfor brudebuket, brystbuketter og dekoration af kirke og festlokalet til din store fest.

Brudebuket - rosa Brudebuket - mange farver

Rigtig dejlig fest, håber du vil komme forbi, hvis jeg skal lave din brudebuket

Kh. Christa, Crocca.dk

Del her:

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto