Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Lanternehygge med hjemmelavede lanterner

Lanterner er lig med hygge

Stemning i have og terrasse men skønne hjemmelavede lanterner. Nyder du også at pynte op med masser af lanterner og lygter i træer, buske, have eller på terrassen, og vil du gerne selv lave nogle af dem, så har jeg et bud på en enkelt og billig lille lanterne. Dette er et rigtigt lanterne DIY projekt. Du skal bruge et glas med krave, tråd og en tang.

Find syltetøjsglas frem, gerne nogle som er smukke og med forskellige størrelser, mønstre og faconer. Bind tråd rundt om halsen og monter hanken. Tråden kan være sort ståltråd eller kobber / sølvtråd.

Er du mere til grov snor kan du sætte dette på istedet. Her klipper du af til hank – husk at det skal være godt lang, da det ellers kan blive svært at slå knuder. Læg hanken over toppen af glasset og vikle snor rundt om halsen på krukken. Luk med knude. Herefter slår du knuder på båndet, og tilpasser hankens længde.

Vil du hellere bruge cylinder krukker, så dine lanterner bliver ens, så er her smukke rustikke glas. De fine flaske vaser her kan fyldes med blomster og hænges op.

Nu er du klar til at fylde haven med billige, hængende lanterner. Disse kan også bruges til søde vaser. Kombiner lys og blomster i havens buske og træer hvis du skal skabe en smuk og hyggelig stemning. Elsker du DIY projekter, så er dette et enkelt lanterne DIY projekt, med smukt lys i have og på terrasse.

God fornøjelse:-)

Kh. Christa, Crocca.dk

Del her:

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto