Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Paprika Pimentón – 4 slags

Paprika i smukke dåser fra Chiquilin

44,00 kr.

Inkl. moms

Beskrivelse

Paprika Pimentón

Chiquilin paprika kommer fra Alicante i Spanien, og produceret på en spansk virksomhed. Paprikaen iver retterne masser af smag og farve. Har du specialiseret dig i det spanske køkken er denne paprika i 4 varianter et must, men brug der også gerne til at løfte en dansk skøn gryderet som skal have ekstra dybde eller tilføj noget specielt til en sauce eller marinade.

Paprika Pimentón fra Chiquilin er et mærkevare indenfor paprika, og dette kan du altid genkende på det karakteristiske billede på den fine metaldåse, som du jo også kan have stående og pynt. Ingen grund til at gemme dem i et skab. De er virkelig smukke og farverige ligesom paprikaen. C Annum peberfrugterne som er specielt egnede til paprika tørres og males – hvorved paprika krydderiet får sin helt egen nuance.

De 4 varianter af Paprika Pimentón i smukke metal dåser som indeholder 75 g. De er perfekt til selvforkælelse, værtindegave, eller som en del af en firmagave, når det skal være noget andet

  • Bittersød paprika
  • Mild Paprika
  • Stærk Paprika
  • Røget Paprika

Certifikater oplyst af Casa Jada:

  • Certifikat i BRC-forordningen, som er en af de vigtigste fødevaresikkerhedsstandarder – herunder er der sikret implementering af kvalitetsstyringssystemet.
  • Kosher-certificeret.

 

 

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto