Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

0 0,00 DKK

Blomsterbutik i Middelfart
- din lokale blomsterhandler

Blomsterværksted i Strib

Brugskunst og blomster til dig som nyder at købe skønne blomster og brugskunst som er spændende, anderledes, unik og tidssvarende. Du er velkommen til at komme og besøge min fysiske blomsterbutik i Middelfart. Vi indkøber friske smukke blomster til inspiration, når buketten skal bindes. 

Brugskunst i forretning og webshop

I forretningen finder du også hele mit udvalg af brugskunst. Jeg sælger brugskunst med “kant”, dvs. du finder skønne ting til indretning. Du finder ikke mit udvalg af interiør mange andre steder og dermed kan du sætte dit eget præg på din indretning.

Min blomsterbutik i Strib ved Middelfart har åben:

  • Fredag kl. 16.00 til 18.00
  • Lørdag kl. 10.00 til 13.00
  • Efter aftale (ring eller send SMS på 42276703 så kan du hente brugskunst og blomster når det passer dig)

Beliggenhed

Min blomsterbutik i Middelfart ligger på Münstervej 31 i Strib på Fyn.

Bestil evt. dine buketter og smukke billige blomster, så de er klar til dig. Bestil via kontaktformular, webshop eller på telefon 42276703

Blomstersortimentet i butikken svinger en del, men er der nogle specifikke blomster du ønsker, så er du mere end velkommen til at kontakte os. 

I vores blomsterbutik i Middelfart, går vi meget op i at tilbyde dig et unikt udvalg. På den måde skiller vi os ud fra konkurrenterne, med et mindre, men tilpasset udvalg. Vi går meget op i servicen, og kan derfor rådgive dig i alle slags blomster køb, når du handler i vores blomsterbutik. 

Når vores blomsterbutik i Middelfart har åbent, er der salg af billige blomstersvævende planter og smukke buketter.

Udover blomster, finder du også en masse lækker brugskunst her i blomsterbutikken i Middelfart. Du kan blandt andet se de svævende planter vi tilbyder fra Kaja Skytte. Vores blomsterbutik Mikddelfart er ikke så stor, men til gengæld har vi en masse lækre ting du ikke finder andre steder. Meget af vores brugskunst kan du også finde i vores webshop. Er du nysgerrig efter at se, hvilken form for brugskunst vi sælger, kan du tage et kig her på vores hjemmeside. 

Vores blomsterbutik i Middelfart er en af de få blomsterbutikker, der både kan tilbyde et mindre fysisk udvalg af billig brugskunst og et bredt udvalg på webshoppen. 

Vi er klar til at byde dig velkommen, giv os gerne et kald inden så vi kan give dig den allerbedste service. 

Pssst, som noget helt nyt tilbyder vi nu også unika keramik her i vores blomsterbutik i Middelfart. Kom og se det inden der bliver udsolgt. 

manage cookies
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto

Læs vores ebog om de største boligtrends i 2022

E-bog forside

Modtag de 10 største boligtrends i din indbakke

*OBS. ved at skrive dig op, tilmelder du dig vores nyhedsbrev. Vi sender ugentligt med inspiration, tips & tricks, og du kan altid melde dig fra igen.