Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Skønne dufte til hjemmet

Dufte som skaber den rette stemning – brug dem i din indretning

Efteråret byder på stemningsfulde dufte

Vi er netop hjemvendt fra årets formlandsmesse med masser af ny inspiration til det kommende efterår / vinter, med trends indenfor indretning og design anno 2018 / 2019. Her var mange af udstillingerne udsmykket med søde duftlys og duft diffusere i alle afskygninger. Noget helt nyt er fantastiske duft- og massagelys. Disse er gode til at bringe stemningen og duften af efterår og hygge ind i hjemmet. En årstid som bringer minder og længsel for mange. Da duft kan have en kraftig effekt på følelser og minder, er duftlys og duft diffusere perfekte til at skabe en nostalgisk og efterårs stemning. Du kan både bruge dem til at give rummet et personligt præg med netop din yndlingsduft. Du kan sætte den rette romantiske eller afslappede stemning med en fortryllende, afdæmpet aroma.

Duft- og massagelys findes i 12 skønne dufte – det ene med duft af Appelsin og nelliker – perfekt til den kommende juletid.

Glæd din partner eller veninde med massage af ømme muskler med voks fra duft- og massagelys

Sæt personligt præg på indretningen med duftlys

Når det kommer til indretning, er det de små detaljer der gør den store forskel, og her er duftlys perfekte til at sætte den unikke prik over i’et. Vælg dem i en duft der minder dig om skønne forårstider, og drøm om de lyse tider vi går i møde. Pift for eksempel et badeværelse i minimalistisk, skandinavisk stil op med duftlys i farveglade holdere med legende detaljer.
Omvendt kan du også bruge dem til at give en rolig effekt på et livligt rum, ved at vælge dem i en enkelt hvid eller beige farve med en let vanilleduft for eksempel.

Det bedste ved duftlys er, at der er uendeligt mange muligheder både når det kommer til duft, udseende og prisklasse. På denne måde kan du vælge netop de duftlys der bedst komplimenterer dit hjem. Du kan for eksempel vælge at sætte en romantisk og afslappet stemning, ved at vælge en blomsterduft. Især lavendel har en særlig terapeutisk effekt.
Stearinlys er særligt populære i norden. Faktisk er der ingen andre steder i verden, hvor man bruger så meget stearin som i Skandinavien. De får et rum til at fremstå på en afbalanceret og stilren måde, som vi danskere særligt er kendt for at dyrke.

Afslapning med duft diffusere

Duft diffusere giver en stemning af velvære. Når du kommer hjem fra en lang dag, vil du gerne kunne stresse helt af, og dette hjælper en duft diffuser med. Med deres friske og rolige aroma har de nærmest en terapeutiserende effekt på rummet. Vælg en blid og velduftende diffuser som giver en afbalancerende og afstressende effekt i ugevis. Diffuseren kan give minder om alt fra en strandtur, en tur på landet eller en gåtur i skoven. På denne måde kan du lege med hvordan duftene påvirker rummets stemning. De milde dufte fra diffuseren kan skabe hjemlig aromaterapi i helt op til 3 måneder.

Følg årets trend der byder på farvespil og spræl, og giv hurtigt rummet power med duftlys i farverige holdere med humørspredende detaljer. Duftlys og duft diffusere fortæller en historie om livets små øjeblikke.  De skaber minder om skønne stunder, som på denne måde bliver genskabt i hjemmet. Samtidig får du hjemmet til at dufte lige så godt, som det ser ud. Gå efter holdere med kreative detaljer og livligt farvespil, så udseendet også sætter et personligt præg på rummet.

Kh. Christa, Crocca.dk

Del her:

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto