Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Værtindegaven til påske  

Påskedekoration til påskefrokosten

Her er et par bud på enkel påskedekoration, som du selv kan lave. Enten til din egen påskefrokost eller som værtindegave.

Den ene består af hønseæg fyldt med hvide perle hyacinter og en lille kylling i æg. Den anden er skønne gulgrønne små påskeliljer og blå perle hyacinter samt forskellige blå hønseæg og vagtle æg peppet op med fugle på gren.

Når du skal bruge æg som vase, tager du udpustede hønseæg eller gåseæg. Der hvor der allerede er et lille hul, der øger du størrelsen af hullet så det passer til de blomster som du vil benytte. Er det små løgvækster skal hullet naturligvis være lidt større end hvis det er blomsterstilke.

Udover at du selv kan lave dine fine vaser af æg, så har jeg de flotteste forkobrede gåseæg, som også kan bruges efter påsken. De fås som hængende gåseæg, eller gåseæg som skal stå på en lille fod af kobber eller rust.

Påskedekoration - kobberæg på fod Påskedekoration - hængende kobberæg

Når du vil lave en æggekrans som på billedet skal du have gang i limpistolen, da du limer æggene sammen. For at lette arbejdsgangen er den en ide at finde en krans eller lav skål som passer i diameteren. Du har på den måde en kant, som kan støtte æggene, men de tørre. Når æggevaserne er limet sammen i en kranse og tørret, finder du en skål. Du kan også lade kransen stå direkte på bordet. Fyldt op med dejlig og smuk påskepynt med blomster, løgvækster og måske en lille kylling som titter frem.

Når du bliver dygtig til at håndtere æg og limpistol, kan du også lave en lang slange hen af bordet…. lad slangen bukle sig, for at sikre at der er stabilitet, så den ikke vælger, specielt når æggehuller fyldes med forårsvækster og pynt.

Skåle og æg kan fås hos crocca.dk. Enkelt bud på en påskedekoration, som vækker glæde

Del her:

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto