category

Dufte i hjemmet

Her i webshoppen er der et lille udvalg af fine dufte og smukke flakoner.

Vi har fundet nogle unikke leverandører, som har dejlige dufte og smuk emballage i keramik og glas, så det er en fryd af have dem stående fremme.

En svag fin duft af duftolier i gang, badeværelse, stue eller soveværelser. Her er duftpinde fantastiske i en kombination af den fine emballage. Hvis du ønsker en svag duft sætter du kun et par pinde i flakonen og ønsker du en kraftig duft sætter der flere pinde i. Antallet af pinde regulerer hvor let/kraftig duft du ønsker dig.

Hvis det er første gang du skal bruge duftpinde, er det en god ide at prøve med et par pinde, og så se, om du syntes det er passende duftmængde, eller om du ønsker en kraftigere duft. Skal du have kortvarig kraftig duft, vender du pindene.

Vil du gerne kombinere duft og lys, har vi også fine duftlys med lang brændtid. Det er duftlys i naturlige materialer med en fin diskret duft.
Ved at benytte forskelligt brugskunst kan du lave en flot opstilling med vores duftolier på f.eks. en kommende eller lign. Her på hjemmesiden kan du se vores store udvalg af brugskunst. 

Der er 5 varer.

Produkter pr. Side:
Sorter efter:
Viser 1-5 af 5 element(er)

Duftpose "Pure Silk"

Duftpose "Pure Silk" - Produkter, Brugskunst, Nips til hjemmet, Dufte til hjemmet - Sika-Design
  Duftpose "Pure Silk"
  Duftpose fyldt med skønne...
  55,00 kr.

  Duft- og massagelys

  Duft-og-massage-lys-smukt-og-hyggeligt
  -25%
  • Nedsat pris
  Duft- og massagelys
  Duft- og massagelys fra...
  145,00 kr.
  108,75 kr.

  Woodwick elipse duftlys

  Woodwick-elipse-duftlys
  -25%
  • Nedsat pris
  Woodwick elipse duftlys
  Duftlys i flot...
  295,00 kr.
  221,25 kr.