Fri fragt ved køb over 500,-
21 dages fuld returret
Billig fragt fra kr. 60
Sikker webshop – E-mærket
Kundeservice: crocca@email.dk
Modtag tilbud og nyheder fra Crocca – altid penge at spare

Find os på facebook
Instagram
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:4227 6703

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Et godt tilbud

Der er 73 varer.

Brugskunst tilbud

Er du på udkig efter et godt tilbud, er du kommet til det rette sted. Her på siden samler vi alle vores brugskunst tilbud og smykker tilbud. Vi har ofte en begrænset varemængde på disse tilbud, så hvis du finder noget du kan lide, bør du slå til med det samme!

Læs også om billig brugskunst

Du finder tilbud fra alle vores kategorier, så du kan både støde på skåle, trælysestager, kurve og mere. Vi har produkter fra vores kendte mærker, mindre kendte mærker og helt ukendte mærker, som du ikke finder ret mange andre steder.

Boligindretning på budget er super nemt, når du har alle de spændende brugskunst tilbud på fx krukker, lanterner, flasker og mere samlet ét sted. Alle produkterne er i god kvalitet, og er altså ikke anden sortering eller lign.

Leder du efter en gave til hende, men ved ikke hvad du skal give? Med vores brugskunst tilbud kan du finde lækre glasskjulere, bloklys, æsker og mere til en rigtig god pris - på den måde får hun både noget lækkert, mens du ikke behøver at betale alt for meget.

I stedet for at tage på brugskunst outlet, kan du shoppe løs her på siden, til priser du nok ikke finder billigere andre steder. Hvis du gerne vil blive opdateret med nye tilbud, når vi får nye produkter her på siden, kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev eller følge os på Facebook og Instagram.

Varer sidevis

Varer sidevis