Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Julegaver til hende: 10 idéer til kvinder

Julegaver til din kæreste, veninde eller mor

Mangler du inspiration til julegaver til hende – eller kniber det med at finde ønsker til dig selv? Jeg har samlet en liste med gode bud og inspiration på julegaver, så du finder de perfekte ting  til hende, du gerne vil glæde.

Et alternativ til blomsterbuketten 

De fleste kvinder bliver glade, når man ”siger det med blomster”, men en alternativ måde kan også være at give hende en blomstervase for livet.

Unika vase med håndlavede blomster

Et bud kunne være en Birch Nielsen vase fra crocca.dk, som er lavet med unikke blomster i hvidt porcelæn. Du kan også finde mange andre smukke vaser i unika keramik hos crocca.dk.

Giv klassikere til boligindretningen 

Når du giver en klassiker til hjemmet, giver du også en gave, der ikke ”bare” følger modens luner, og er uinteressant efter et par år.

Det kan være stort eller småt i boligindretningen, som kan have en praktisk funktion, men også pynte i sig selv.

Jeg er fx vild med brugskunst til hjemmet. Særligt små nips og fine pyntegenstande er lige mig, med deres smukke detaljer og unikke former. Du kan finde et stort udvalg af brugskunst hos crocca.dk, så du kan finde fint brugskunst til hende, du holder af.

Til hende, der værdsætter flot kunst 

Har du lyst til at give en mere personlig gave, kan kunst være vejen frem. Tjek din lokale kunsthandler ud eller gå ind på crocca.dk, da de også har fint kunst til hjemmet.

Til have- eller altanejeren 

Er hun glad for sin have eller altan, kan du tænke i retning af ting hertil, som matcher hendes stil, og kan give hende endnu flere gode timer udenfor.

Lanterner med smukt blomster mønster

Et bud kunne være klassiske lanterner til at skabe hygge i en ellers kold og mørk tid. Lanterner skaber også en personlig stemning, og de vil helt sikkert være et hit hos mange.

Til de grønne fingre 

Er det begrænset med plads, kan du kigge efter fine løsninger til hendes altan eller terrasse. Et bud kan være en masse fint pynt til have og udendørsarealet, så det skaber en hyggelig stemning.

Kvalitet til den søde tand 

En sød kvinde fortjener søde ting. Chokolade er næsten et sikkert hit, hvis du vil vække glæde. Forkæl hende med noget ekstra god kvalitet, fx en dessert chokolade æske fra Crocca.

Ro i soveværelset 

Der er dem, der ikke forstår idéen med et sengetæppe, fordi de tænker, at det er overflødigt eller upraktisk.

Men så er der også dem, som fuldstændig har forstået konceptet, hvordan et smukt sengetæppe er en nem og praktisk måde, hvorpå du hurtigt kan skabe ro for øjet og gøre dit soveværelse pænt og præsentabelt.

Dette sengetæppe måtte gerne ligge på min seng og pynte, når jeg altså ikke ligger der selv. Det er fra Crocca – der oveni design også nøje udvælger deres produkter – så du kan sove med ekstra god samvittighed.

Gaver, der er lavet lokalet

Der er jo en kæmpe snak om, at vi skal være bæredygtige og have et fokus på miljøet – så er vi i hvert fald med til at sætte vores præg på verdenen.

Crocca er en lille lokal butik med en masse fine og danskproducerede nips og brugskunst til boligen. Derfor syntes jeg, at du skal kigge på Croccas hjemmeside, eller besøge den fysiske butik, hvis du mangler gaveideer. Du kan blandt finde andet som lysestager og fint og spændende bolig interiør

Kh. Christa, Crocca.dk

Del her:

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto