Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Pynt op til jul med smuk brugskunst

Læs mere om, hvordan du kan pynte op til jul 

Julepynt og julehygge

Pynt op til jul. Brugskunst er fantastisk, og uden det ville vi slet ikke kunne pynte op til jul! Jeg kan slet ikke forestille mig en jul uden

julepynt og hyggelige nips. Selv går jeg meget op i, hvordan der bliver pyntet op, og der er ikke et hjørne, som går fri.

Derfor giver jeg her mit bud på, hvordan brugskunst bedst bruges til at pynte op med.

Lyshuse rundt omkring i vinduerne

Selv elsker jeg de hvide lyshuse, som man kan få i både original og kopieret version. For mig er det lige meget, om det er originalt eller ej – det, der betyder noget er, at jeg kan have dem stående i vinduet med et tændt stearinlys hver aften lige ved siden af min glasbowle med kogler og lyskæder i. Måske i kombination med smukke lyshuse i skøn duftende kaneltræ. Lav f.eks. en smuk jule by med duftende kanelhuse og batteri fyrfadslys.

Kanelhuse til juleby

Lys er vigtigt i juletiden, og derfor er samtlige vinduer i stuen, køkkenet og badeværelset også fint og enkelt pyntet med hængende, lysende julekugler og julestjerner. Det giver en dejlig og hyggelig stemning, som får mig helt ned i gear, når jeg er kommet hjem fra arbejde.

Hjemmelavet julepynt

Jul er for mig lig med tid til kreative sysler, hvor jeg kan fordybe mig og smide tanker om alt muligt andet væk. Derudover giver det et meget personligt præg, som jeg ikke kan være foruden. så pynt op til jul med DIY projekter.

Jeg laver derfor gerne snefnug i 3D format og julestjerner i alle former og farver. Naturligvis kan det ikke undgås at bringe naturen ind, da jeg også selv gerne laver juledekorationer.

Jeg er ikke så glad for de traditionelle juledekorationer, så derfor går jeg ofte selv i gang med at samle kogler, som jeg stiller rundt omkring – med og uden lys, få som mange på et sted. Det er enkelt, men meget julet.

Ganske enkelt kan brugskunst ikke undværes. Til mine juledekorationer bruger jeg altid lidt smukt brugskunst sammen med koglerne, så det bliver rigtig julet. Brugskunsten kan være alt fra små søde figurer til flotte julekugler.

Tænd et lys

En anden juledekoration, som jeg lavede sidste år, var at lave en december nedtælling med lys. Levende lys hører julen til, og en opsætning af lysestager er en nem og hurtig måde at lave en nedtælling på.

Bland forskellige lysestager og tænd et lys om dagen som et fint alternativ til et kalenderlys. Jeg syntes, at dette er en rigtig hyggelig idé, og jeg benytter selvfølgelig keramiklysestager eller unikke lysestager for at skabe et hyggeligt og anderledes udtryk.

Pynt juletræet med brugskunst

Juletræet skal også pyntes, og det kan du gøre med flot og farverig brugskunst. Du kan blandt andet pynte op med smukke julekugler eller små finurlige figurerer. Det gode ved brugskunst er, at det findes i al verdens ting, som fx vaser, kopper og julepynt, så det passer lige netop til din smag.

Det kan dog godt være svært at finde et sted som har lidt af det hele. Heldigvis har jeg undersøgt markedet, og jeg kan fortæller jer, at hos Crocca.dk kan du finde et stort udvalg af forskellig brugskunst. De har både brugskunst i form af juledekoration, lysestager og unika keramik.

Så hvis du også gerne vil pynte op til jul med brugskunst, så kig forbi Crocca.dk, og tjek deres udvalg ud af brugskunst til jul.

Del her:

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto