Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Undgå disse indretningsfejl

Fif og fiduser til indretning og indret udfra få regler

De typiske indretningsfejl – men der er hjælpe på vej. Se nedenfor i indlæg – tips til indretning og hvordan du undgår indretningsfejl

Det kan være svært at forstå, hvordan nogle mennesker kan indrette deres hjem, så den ligner en million og vi andre prøver og prøver for at skabe den røde tråd – uden held.

I dette blogindlæg, vil jeg give dig nogle fif og fidusser som du kan tage med, når du skal i gang med indretningen.

Brug tid på planlægningen

De fleste har en idé om hvordan slutresultatet af den nye indretning ser ud. Måske er der fundet inspiration i boligmagasiner, på Pinterest eller indretnings blogs.

Desværre er alle rum ikke så indretningsvenlige som dem vi ser i bladende. Derfor er det vigtigt at du bruger tid på planlægning.

Når du har en idé om hvordan slutresultatet skal være, er det vigtigt at du overvejer følgende:

–       Plads forholdende
–       Farvesammensætningen
–       Funktionaliteten

Ikke alle indretningsidéer er ligeså gode i praksis som i teori. Dan et overblik over dit rum, ved at skitserer rummet og inkluderer; mål, døre, lysforhold ect.
Skitsen giver dig et reelt billede af, hvordan rummet vil komme til at se ud og om idéerne faktisk giver mening i praksis.

Opstilling af dine møbler

Ved indretning af en stue er der nogle klassiske indretningsfejl, som går igen i mange danske hjem; Alle møbler står omkring væggen.

Det kan virke funktionelt og praktisk at stille alle møbler langs stuevæggen, med det ønske om at få din stue til at se større ud. Desværre giver dette den modsatte effekt.

Ved at alle dine møbler bliver placeret op langs væggen, får din stue et klodset og utjekket look. Dine møbler skal have luft.

Nytænk opstillingen af dine møbler. Hvis du bruger følgende tommelfingerregler, vil du opleve at din stue virker større. Du skal selvfølgelig sørge for, at man altid nemt kan bevæge sig rundt i rummer.

3 Tommelfingerregler til opstilling af møbler

–       Lav en passage foran og bagved sofaen
–       Placer dine møbler 10-15cm fra vinduet
–       Placer dine møbler med min. 30cm mellemrum

Gør rummet til dit

Der er intet galt med neutrale og normale møbler. Du kan personliggøre rummet ved at benytte nips og brugskunst du har indsamlet fra forskellige steder. Det kan f.eks. være hvis du har være fra ferie, din bedstemors porcelænsfigur eller noget helt tredje.

Jeg er i den overbevisning, at et hjem skal emme af personlighed. Hvilket også kan ses i det sortiment jeg har i min butik. Udvalget af Home Decor, er nøje udvalgt så du ikke finder produkterne på alles hylder.

Brug tid på at udvælge din home decor, præcis som du skal bruge tid på opstarten af indretningsfasen. Gode ting tager tid og det kræver at du går på jagt, efter præcis de ting der passer til dine idéer.

Glasvase i håndlavet glas og rosa farver
Du kan gå på jagt i vores udvalg af home decore og interiør til din indretning og få inspiration i vores interiørblog. Måske være heldig at finde præcis det du ledet efter.

Kh. Christa, Crocca.dk

Del her:

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto