Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Julegave til ham der har alt

Skønne julegaver til manden, du holder af

Er du også løbet tør for inspiration når der skal købes julegave til manden din eller  mangler du idéer til en rigtig mandegave? Så læs videre her. I denne blog giver jeg dig nemlig inspiration til den perfekte gave til manden der har alt!

Gaveidéen der vækker glæde og slukker tørsten

Kender du følgende scenarie; Kalenderen nærmer sig den 24. december og du har endnu ikke fået købt en julegave til din mand?
Det er også svært, for han har nemlig aldrig nogle ønsker, så det ender altid med det sædvanlige strømper eller underbukser. Det er ikke alt for ophidseende og den bløde pakke bliver som regel også modtaget med et overbærende smil.

Den situation som jeg her beskriver, kender mange kvinder alt for godt. Mænd er nemlig ikke specielt kreative når ønskesedlen skal skrives, så de udfylder ofte bare sedlen med de samme ønsker som året før.

Men i år skal det være anderledes! Smide ønskesedlen i skraldespanden og overraks din mand med en helt særlig gave. Uanset om kalenderen viser jul eller fødselsdag, kan du overraske ham med en specialøl eller en lækker vin.

Ølgaver – interessante og velsmagende gaver

Ølgaver kan være en rigtig oplagt gaveidé til manden der har alt. Øl er en god gave, da der findes et stort spænd af forskellige muligheder. Lav en pakke med specialøl, special glas og evt. passende øl-snacks. 

Ølgaver er unægtelig en rigtig god gaveidé hvis du er på bar bund, hvilket måske også er grunden til, at du er endt på denne side, hvor jeg har forsøgt at finde de bedste bud på en fantastisk ølgave.

Perfekt som værtsgave eller indflyttergave

Udover at være den perfekte julegave til manden der har alt, er en lækker vin, spiritus eller specialøl også den perfekte værtsgave eller indflyttergave. Du kan også give en mandekurv med en masse lækre vine eller specialøl.

Her hos Crocca, har vi lavet unikke gavekurve, med lækre vine eller øl og noget til den søde tand. I denne gave får din kære mand lidt af det hele, og han vil blive ellevild med den.

Gavekurv - julegave til manden din

Vil du hellere gå i en anden retning? Som f.eks. et unikt stykke pynt til arbejdsværelset eller kontoret? Så kan du med garanti finde det du leder efter på vores webshop. Vores udvalg af bolig interiør strækker sig bredt og indeholder de perfekte “kontor”-elementer. Du finder vores udvalg af bolig interiør her. Har du specifikke idéer til den perfekte sammensatte kurve el. lign. Så kontakt os endelig. Vi er klar til at hjælpe dig, med at lave den perfekte mande gave. 

Jeg er sikker på, at du nok skal finde den perfekte gave.

Kh. Christa, Crocca.dk 

Del her:

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto